Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ondersteunende Manager Advies en Projecten (zzp)

Geplaatst 8 dec. 2023
Project ID: YIS 9145576
Plaats
IJmuiden
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 jan. 2024
Einde: 1 apr. 2024
Tarief
90 - 108 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 14 dec. 2023 12:00

Startdatum: 1 januari 2024

Einddatum: 1 april 2024

Uren: 24 uur per week

Tarief: max. 101.50 euro per uur (all in)


Ondersteunende Manager Advies en Projecten (Verbinder)

“Als de samenleving verandert, veranderen wij mee”

En die samenleving verandert in rap tempo. Velsen wil in deze snel veranderende samenleving als gemeente een betrouwbare en toegankelijke partner zijn, een vitaal

onderdeel van deze nieuwe samenleving. Goed samenwerken, van buiten naar binnen, is daarvoor essentieel. Dat vraagt om innovatie en wendbaarheid. Dit is opgenomen in de besturingsfilosofie ‘Samenwerken aan Velsen’. Om de uitgangspunten hiervan te ondersteunen, heeft de gemeente Velsen de organisatie-inrichting in 2020 aangepast. Naast Directie en Concern Control, zijn er vier Domeinen; Samenleving, Fysieke Leefomgeving, Publiek en Bestuur en Bedrijfsvoering. Totaal zijn er 13 managers die samen met directie en concern controller verantwoordelijk zijn voor de organisatie. Per domein zijn de managers gezamenlijk verantwoordelijk voor het domein waar zij sturing aan geven.

Werkveld

Binnen Velsen wordt er vanuit vertrouwen gewerkt in een redelijk platte en informele organisatie. Verantwoordelijkheden worden zo laag mogelijk in de organisatie gelegd en van medewerkers wordt gevraagd inhoudelijke taken met elkaar op te pakken en samen keuzes te maken en problemen op te lossen. Afdelingsmanager begeleid het team hierin. en stimuleert het ondernemende gedrag. Uitgangspunt hierbij is vertrouwen geven. Er is ruimte voor het maken van fouten, als onderdeel van onze lerende organisatie.

Waar kom je terecht?

Domein Bedrijfsvoering richt zich vanuit haar eigen expertise op het adviseren en ondersteunen van de andere domeinen zodat zij optimaal kunnen presteren. Dit doen zij op een manier zoals Velsen de samenleving wil bedienen. Team Advies &Projecten is onderdeel van dit domein. Het team houdt zich bezig met interne advisering op het gebied van financiën, personeel, juridische zaken, processen en het (bege)leiden van grootschalige projecten. Het team Advies en Projecten bestaat uit 34 collega’s.

Wat ga je doen

In de diverse clusters van het team zijn ontwikkelingen gaande en wordt er gebouwd. De manager wil dat graag voortzetten en bij blijven.

De overname zit vooral in alle going concern taken van de manager als haar rechterhand. Met name (werk)overleggen, werving & selectie, verzuimgesprekken en andere personele gesprekken. Daarnaast alle digitale zaken zoals het eHRM systeem, de mailbox en de opvolging daarvan. De manager behoudt de regie en is verantwoordelijk. Er is dus een goede afstemming met haar nodig.

 

Wie ben jij?

  • HBO+ werk- en denkniveau

  • Managementervaring

  • Kennis van bedrijfsvoeringsafdelingen

  • Je bent inspirerend en gaat uit van vertrouwen

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten