Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ondersteunende locatiemanagers opvang Oekraïense vluchtelingen (zzp)

Geplaatst 25 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111900
Plaats
Bergschenhoek
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 4 apr. 2022
Einde: 31 jul. 2022
Tarief
50 - 70 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 mrt. 2022 14:00

Startdatum inzet: 4-4-2022

Einddatum inzet: 31-7-2022

Uren per week: 24

Graag ook jouw motivatie voor deze rol toevoegen. 

Belangrijk dat jouw reistijd naar locatie niet te lang is om zo ook flexibel te kunnen zijn qua werktijden. Het gaat om wisselende diensten.

 

Wil je een bijdrage leveren aan de crisisorganisatie en je inzetten voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne? Meld je dan nu aan!

 

Wij zijn per direct op zoek naar ondersteunende locatiemanagers die hand en spandiensten willen verrichten in de opvang van Oekraïense vluchtelingen in het pand aan het Wolfend 43 in Bergschenhoek (voormalig Rabobankgebouw). 

Je helpt daar o.a. bij het opvangen van de mensen, hen wegwijs maken in het gebouw en de directe omgeving en je helpt met het voorbereiden en uitserveren van eten, drinken en andere benodigdheden.

 

Werktijden

De locatie is 24/7 open. De inzet van locatiemanagers hebben we onderverdeeld in 3 shifts per dag. Het gaat hierbij om inzet op de dag en middag-/avondshifts, dit kan zowel op weekdagen zijn als in het weekend. In de nacht zijn er brandwachten of beveiligers aanwezig. De dagshift loopt van 8.00 tot 16.00 uur, de middag-/avondshift loopt van 15.00 tot 23.00 uur.

Het aantal shifts (minimaal 2) en inroostering is in overleg. Wij zoeken vooral een vaste groep mensen om herkenbaarheid en geborgenheid te waarborgen voor de opvang. 

 

Wij vragen het volgende:

-      Je spreekt op voldoende niveau Engels (en/of Duits) om de mensen op te vangen en wegwijs te maken.

-      Je hebt oog en oor voor de mens, je bent invoelend en kan goed luisteren

-      Je bent per direct tot (bij voorkeur) juli beschikbaar.

-      Je wilt minimaal 2 en maximaal 4 shifts per week draaien voor de opvang.

-      Je kan een VOG overleggen (of bij onboarding aanvragen)

 

Belangrijk is daarnaast je gevoel voor de mens en het maken van de juiste connectie. Je bent jezelf bewust van de culturele verschillen en je houdt hier op passende wijze rekening mee. 

De zorg en hulpverlening is belegd bij zorgprofessionals. Dat neemt niet weg dat ook jij in een emotioneel gesprek kan belanden. Een passend artikel over de culturele verschillen is recent op RTL nieuws verschenen: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5295926/tips-oekrainers-opvang-vluchteling-nederland-cultuur-gebruiken

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten