Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance omgevingsmanager (zzp)

Geplaatst 8 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152473
Plaats
Hoorn NH
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 mrt. 2024 12:00
  • 16 uur p/w;

  • Startdatum z.s.m.

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

  • Opdracht voor de duur van 6 maanden;

  • Graag motivatie, beschikbaarheid opnemen (geen overige informatie zoals uurtarief of bedrijfspresentatie);

  • Eventuele vakantieplannen graag opnemen in het voorstel;

  • Eventuele gesprekken zullen z.s.m. worden ingepland.



Hoorn

Bij de gemeente Hoorn werken we samen met inwoners, ondernemers en organisaties aan de toekomst van de stad. We werken ondernemend, open en met plezier met en voor onze ruim 72000 inwoners. Hierbij staan lef, werken vanuit eigen kracht, ja denken en denken vanuit de stad centraal.

 

Samen met ruim 500 collega’s doe je werk dat ertoe doet en kun je het verschil maken.

 

Volgens onze medewerkers hoort de gemeente Hoorn bij de Beste Werkgevers van Nederland. Hier zijn we trots op. De historische havenstad Hoorn is niet alleen een fijne plek om te wonen en te bezoeken, maar ook om te werken.

 

Werken bij de gemeente Hoorn is werken voor een stad met stevige ambities. De gemeente gaat in het nieuwe Coalitieakkoord voor versterking van het ondernemersklimaat door een integrale focus op economie, wonen en onderwijs.

www.hoorn.nl

Omgevingsmanager

Help je mee om van de Kersenboogerd een betere wijk te maken? Een wijk waarin het prettig en veilig wonen, werken en leven is. Jouw doortastendheid en kwaliteiten als verbinder kunnen we goed gebruiken in deze uitdagende maatschappelijke opgave met veel impact voor de bewoners.

De organisatie

Bij de gemeente Hoorn wordt samen met de inwoners, ondernemers en organisaties gewerkt aan de toekomst van de stad. Ruim 500 medewerkers werken met plezier samen voor de 72.000 inwoners. Lef, ondernemingszin en denken vanuit de stad staan daarbij centraal.

Ons team

Het programma Kansen voor de Kersenboogerd valt onder het team Projectmanagement. Met 8 medewerkers werken we met veel passie en professionaliteit aan het programma. Samen met de bewoners, ondernemers en partners (onder andere woningcorporatie Intermaris en HVC) werken we diverse sociale, ruimtelijke en duurzame projecten uit in een vijf sporen aanpak. We werken zelfstandig en helpen en leren van elkaar waar het kan.

Jouw werkzaamheden

Als omgevingsmanager krijg je energie van het werken met verschillende omgevingspartijen. Dit zijn zowel bewoners, ondernemers als je collega’s. Je inventariseert wensen en belangen van de omgeving door op verschillende manieren in gesprek te gaan. Je ziet de onderlinge samenhang van belangen en vertaalt inhoudelijke informatie in begrijpelijke taal voor partijen. Je fungeert als intermediair en bent het directe aanspreekpunt voor de betrokken omgevingspartijen. Door goed te luisteren en de regie te houden creëer je steeds opnieuw een situatie waarbij alle partijen achter de gekozen aanpak, keuzes of oplossingen kunnen staan. De beschrijving bruggenbouwer past bij jou.

Je bent verantwoordelijk voor de participatieprocessen, van opzet tot uitvoering. Je zorgt voor heldere afspraken met omgevingspartijen en ziet erop toe dat deze worden nageleefd. Je gaat zelfstandig te werk, maar zoekt bewust ook afstemming en samenwerking. Je werkt daarbij samen met de projectmanagers, de communicatieadviseur en de communicatiemedewerker van het programma.

Wie wij zoeken

·        Je bent een verbinder, die soepel kan schakelen met verschillende partijen.

·        Jij bent communicatief sterk (op de diverse niveaus), jij weet mensen in beweging te krijgen;

·        Ook ben jij hands-on, gemotiveerd en durf jij op een podium jouw verhaal te vertellen met een aanstekelijk enthousiasme;

·        Je hebt een relevante HBO(+)-opleiding en een aantal jaar relevante werkervaring;

·        Je wilt leren en je blijven ontwikkelen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten