Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance officemanager / secretaresse - 32u (zzp)

Posted Oct 28, 2022
Project ID: YIS 9122367
Location
Gorredijk , Friesland
Duration
2 maanden
(Nov 15, 2022 - Feb 1, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Nov 4, 2022 1:00 PM

Uren: 32 per week

Schaal: 7

Duur: 15-11-2022 tot 1-2-2023

Taal: een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Je moet Fries goed kunnen verstaan, schrijven en spreken is een pré

VOG: Deze functie kent een VOG plicht

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Provincie Fryslân stimuleert de plattelandsontwikkeling en leefbaarheid over de gehele provincie, in vijf regio 's. Dit wordt in de regio Zuidoost gerealiseerd door uitvoeringsorganisatie afdeling Streekwurk. In de regio Zuidoost is dat projectbureau Gorredijk. Dit projectbureau stimuleert de leefbaarheid en plattelandsontwikkeling door diverse subsidieregelingen. 

 

De vijf gemeenten in Zuidoost Fryslân, Wetterskip Fryslân, het Rijk en de provincie werken daarnaast samen in de Regiodeal Zuidoost Friesland. De uitvoering van de Regiodeal wordt aangestuurd door een externe regio co-ordinator. Het projectbureau Streekwurk heeft aanvullend daarop een ondersteunende rol. 

 

Vanwege ziekte van de vaste officemanager van de regio Zuidoost Fryslân zoeken we een tijdelijke vervanger.

 

De officemanager ondersteunt zowel het projectbureau Streekwurk als de regiocoördinator van de Regiodeal. 

 

Projectbureau Streekwurk 

Jij functioneert als een veelzijdig medewerker/ officemanager op het projectbureau Zuidoost. Je bent het eerste aanspreek- en informatiepunt voor mensen die contact met het projectbureau opnemen. Je zorgt ervoor dat vragen bij de juiste persoon terecht komen en handelt deze zelf af als dat mogelijk is. Je bereidt de vergaderingen van de adviescommissie Zuidoost Fryslân van het Iepen Mienskipsfûns en Regiofonds voor, zorgt voor een heldere verslaglegging en stelt naar aanleiding van die vergaderingen het concept-persbericht op. Je verricht ondersteunende activiteiten op het gebied van publiciteit en communicatie van het projectbureau. Je levert gegevens aan voor de jaarverslagen Zuidoost Fryslân, IMF en Regiofonds. Je archiveert de documentenstroom die verband houdt met het werk op het bureau. Ook beheer je de kleine kas van het projectbureau. 

 

Regiodeal 

Jij functioneert als een veelzijdig officemanager voor het projectteam Regiodeal. Je bereidt de vergaderingen van het regioteam, directeurenoverleg en het regiobestuur voor en zorgt voor een heldere verslaglegging. Daarnaast zorg je voor de archivering.

 

Je werkt op één van de vijf projectbureaus van de afdeling Streekwurk. Het bureau in regio Zuidoost is in Gorre-dijk gevestigd.

 

Profiel:

  • Wij zoeken iemand met MBO werk- en denkniveau
  • Je bent proactief en ontzorgt de collega’s
  • Je bent flexibel en communicatief sterk
  • Je bent enthousiast en kunt goed samenwerken
  • Je werkt zelfstandig, kunt goed plannen en organiseren en neemt je verantwoordelijkheid.
  • Je wacht niet af, maar onderneemt actie.
  • Je bent secuur, diplomatiek en tactvol. Je kunt goed met stress omgaan.
  • Je kunt het Fries goed verstaan, Fries spreken en schrijven is een pré
  • Ook digitaal weet je je goed te redden 

 

Similar projects

+ Search all projects