Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance minimaconsulent (zzp)

Geplaatst 12 jan. 2024
Project ID: YIS 9147924
Plaats
Hellevoetsluis, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 feb. 2024
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
50 - 63 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 19 jan. 2024 12:00

Startdatum Z.s.m.

Einddatum 30 juni 2024

Optie tot verlenging? Ja

Min/max aantal uur per week? 32

Vaste werkdagen gewenst/vereist? Behoefte aan bezetting op vrijdag

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja, deels

LET op Bring your own device

 Richtlijn uurtarief €50,- / 63  

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 2 jaar ervaring

 

Must haves: ervaring in behandeling minima en bijz bijstand aanvragen, ervaring met Civision Samenlevingszaken.


Minimaconsulent

Bij jou komen aanvragen binnen die je beoordeelt in het kader van de minimaregelingen en bijzondere bijstand op grond van de Participatiewet.

Je legt klantgegevens en procesgegevens vast volgens de stappen in het uitkeringssysteem. Je stelt rapportages en beschikkingen op. Je volgt regelingen die voor een bepaalde periode toegekend zijn op tijd op door te controleren of er recht is op een eventuele verlenging.

Je houdt contact met de aanvrager en externe organisaties voor het opvragen, toesturen en verduidelijken van documenten. Intern werk je samen met de frontoffice en klantmanagers waarmee je afstemming zoekt over de situatie van een aanvrager. In het dagelijks telefonisch spreekuur beantwoord je vragen en geef je voorlichting over minimavoorzieningen of verwijst door naar de juiste instanties.

Je handelt je werkvoorraad af binnen de wettelijke termijnen. Het vastleggen van de administratie doe je accuraat volgens de juiste processtappen. Zo kun je als er bezwaar tegen een besluit wordt gemaakt, bij ambtelijke hoorcommissies goed verduidelijken hoe je tot het besluit gekomen bent.

 

Organisatie: Voorne aan Zee

Standplaats: Hellevoetsluis

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten