Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance milieuspecialist veehouderijen zzp)

Geplaatst 11 nov. 2023
Project ID: YIS 9143229
Plaats
Horst, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 20 nov. 2023
Einde: 20 mei 2024
Tarief
70 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 17 nov. 2023 13:00

Start datum 20-11-2023

Einddatum; duur van de opdracht is 6 tot 12 maanden

Uur; 18-32 uur, dit hangt samen met de duur van de opdracht.

Schaal 10, tarief is max 88 euro. Het cv moet passend zijn bij het tarief. Wanneer een senior beschikbaar is en het tarief niet toereikend is, mag deze zich met een passend tarief voorstellen

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Inhuurvraag: Milieuspecialist vergunningen veehouderijen

 

Als milieuspecialist breng je de basisinformatie rondom de veehouderijen op orde en denk je mee over het proces waarmee dit op orde blijft. Per dossier ga je op zoek naar de juiste vergunde situatie en voert deze in, in de systemen.

Daarbij doe je ook een controle op de KRD en bestemmingsplannen. Je combineert je kennis van milieuwetgeving met het op orde brengen van de basisinformatie. Je maakt deel uit van de projectgroep “basis op orde” en werkt samen met de projectleden. Elke twee weken breng verslag uit van de voortgang. 

 

Periode

De duur is afhankelijk van het maximaal aantal uren dat besteed kan worden. Minimaal vragen wij 18 uur/ week en maximaal 32 uur. De opdracht zal tussen 6 en 12 maanden in beslag nemen. 

Kennis en kwaliteiten 

 opleiding milieukunde of vergelijkbaar

 werkervaring binnen de overheid in de rol van casemanager of vergunningverlening milieu 

 aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving (Wabo, IPPC e.d.) 

 analytisch vermogen, herkent causale verbanden in vraagstukken en doorziet onderlinge relaties 

 kennis van het gebruik van RXMission en KRD is een pré 



Basis op orde veehouderij

In 2021 stelde de raad van Horst aan de Maas de visie op de veehouderij vast. Eén van de doelen is: “De uitstoot van ammoniak, geur en fijnstof door veehouderijen in het geheel is in 2030 verlaagd”. Met project Basis op Orde willen we actueel inzicht in de stand van zaken veehouderijen; inzicht in de vergunde situatie op locatie voor aantallen en stallen.

Van belang is een actuele registratie in de daarvoor bestemde systemen (RXMission/KRD). Met de juiste, actuele data kunnen we tendensen in de ontwikkeling van de uitstoot van ammoniak, geur en fijnstof laten zien en leveren we input bij het ontwikkelen van beleid.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten