Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medior werkvoorbereider groen (zzp)

Geplaatst 20 jul. 2023
Project ID: YIS 9137102
Plaats
IJmuiden
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 7 aug. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
44.5 - 66 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 27 jul. 2023 12:00

Startdatum: 07-08-2023

Richttarief: €44,50 - €59,50

Duur van de opdracht: 5 maanden

Uren per week: 36



Een combinatiefunctie van werken aan het boom herstelplan na afgelopen zomerstorm en reguliere werkvoorbereider taken zoals het ontwerpen van plantsoenen.

Bij het herstelplan wordt er meegedacht met locaties, type bomen en het aanbesteden richting aannemers. Daarnaast de overdracht richting de wijkposten en projectbegeleider. Het herstelplan wordt opgesteld in lijn met boombeleidsplan en groenstructuurplan.

Het ontwerpen en renoveren van plantsoenen gebeurd volgens het groenstructuurplan i.c.m. een plantlijst die per dorpskern leidend is. De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van plantsoenen inclusief de aanbesteding en participatie met bewoners.



Gezocht profiel:

  • Direct inzetbaar op het gebied van Groen.

  • Volledige boom- en plantkennis.

  • Gemeentelijke kennis zullen we op inwerken.

  • Ervaring met het ontwerpen van plantsoenen en aanbestedingen zijn een vereiste.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten