Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medior toezichthouder/handhaver WABO (zzp)

Geplaatst 28 feb. 2022
Project ID: YIS 9110336
Plaats
Lansingerland
Uren
36 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 21 mrt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 21-03 13:00 uur

Uren per week: 36

Standplaats Lansingerland

Startdatum inzet: zsm

Einddatum inzet: 31-12-2022

 

Wat je gaat doen

Jouw uitdaging: het waarborgen van de veiligheid van de fysieke leefomgeving en -toezien op een juiste uitvoering van de wet- en regelgeving bijvoorbeeld bij de realisatie van bouw- en sloopwerken. 

Dit kan gaan om het plaatsen van een eenvoudige dakkapel tot de bouw van woningen, grote bedrijfsgebouwen en complexe renovatie werkzaamheden. Indien je tegenstrijdigheden met regelgeving constateert, ondeugdelijke constructies, illegaal gebruik van bouwwerken of zelfs onveilige leefsituaties, treed je in gesprek met de verantwoordelijke partij. 

Je treedt op bij calamiteiten, zoals brand, instorting of een andere onveilige situatie en adviseert over de effecten en eventueel benodigde acties. Je krijgt de verantwoordelijkheid om jouw expertise in te zetten ter verbetering van de veiligheid en leefbaarheid. 

Hiervoor bestaan jouw verantwoordelijkheden onder meer uit:

  • Je ziet het toe op de realisatie van bouwplannen, realisatie van bouw- en sloopwerken van onze inwoners en bedrijven;
  • Je treedt handhavend op bij misstanden, onveilige situaties en bij het niet naleven van wet- en regelgeving;
  • Je houdt je vakgebied bij, draagt bij aan het ontwikkelen van het uitvoeringsbeleid van je werkveld en de managementinformatie die wordt ingezameld


 

Wij vragen


Voor deze rol dien je al enige werkervaring mee te nemen in een rol als toezichthouder bij complexe bouwprojecten en handhaving. Wij vragen voor deze rol het volgende:
 

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau en hebt een succesvol afgeronde bouwkundige opleiding aangevuld met ABW I en bij voorkeur ook ABW II of de bereidheid deze te behalen;
  • Je beschikt bij voorkeur over een opleiding en/of werkervaring op het gebied van brandbeveiliging;
  • Je hebt enige werkervaring in een vergelijkbare functie in handhaving en toezichthouden bij een gemeente

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten