Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medior java ontwikkelaar Belastingdienst (zzp)

Posted Sep 30, 2022
Project ID: YIS 9121612
Location
Apeldoorn, Gelderland
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
Starts: Oct 24, 2022
Payrate range
0 - 85 €/hr
Application Deadline: Oct 6, 2022 12:00 PM

Concern: Belastingdienst B/cao

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 85,00

Startdatum inzet: 24-10-2022

Einddatum: open

 

De Douane Keten Aangifte zoekt een Medior Java Ontwikkelaar


De Douane Keten Aangifte (DA) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor de Douane applicaties, die het aangifteproces voor Douane ondersteunen. Daaronder vallen de systemen voor o.a. invoeren, doorvoeren en uitvoeren van goederen naar de EU (en Nederland). Keten DA is een van de drie ketens van IV Douane. Ontwikkeling van nieuwe applicaties en verbetering/uitbreiding van bestaande applicaties vindt binnen IV Douane plaats in tweewekelijkse sprints m.b.v. Agile-ontwikkelmethoden. Dit wordt uitgevoerd door multidisciplinaire teams, bestaande uit een mix van ontwikkelaars, aangevuld met een Scrum Master en Productowner.

Voor het proces Vervoer wordt een nieuwe applicatie DVA (Douane Vervoer Applicatie) ontwikkeld, die het huidige systeem vanaf 2025 zal gaan vervangen. Deze nieuwe applicatie wordt ontwikkeld met 2 teams. Voor deze teams zijn we op zoek naar een ervaren Java front-end ontwikkelaar. De front-end bestaat uit een groot aantal schermen t.b.v. raadplegen en beheer. De gebruikers van deze schermen zijn medewerkers in het primaire proces van de Douane en functioneel en applicatief beheerders. Er wordt ontwikkeld met Angular en de Belastingdienststandaard BOLD wordt waar mogelijk gebruikt. Behalve dat de front-end ontwikkelaar zelf ontwikkelt, wordt ook verwacht dat hij of zij kennis overdraagt aan de andere ontwikkelaars in het team en de collega’s ondersteund in hun ontwikkeling naar front-end bouwer.

 

Functievereisten:

 • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen met JAVA en JEE
 • OCP Certificaat of vergelijkbaar
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met Agile/Scrum;
 • Uitstekende Nederlandse vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
     

 

Functie-wensen:

 • Kennis Angular 
 • Ervaring met Jira en Confluence
 • Bij voorkeur kennis Tmap Next Foundation
 • Ervaring met het werken met Java; C#; .Net; Visual Basic; SAP/ERP; Oracle; Groupware/Lotus Notes; Powerbuilder/Sybase; Cobol/Cics/DB2; Cool Gen, Ruby on Rails
 • Kennis en ervaring met Ontwikkeling informatiesystemen Foundation; Object Oriëntatie Foundation, Applicatiemanagement Foundation (ASL), IT Foundation; A+ Essentials is een pre

Similar projects

+ Search all projects