Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Medewerker Wijkraden (zzp)

Geplaatst 6 jan. 2022
Project ID: YIS 9107300
Plaats
Brielle
Uren
24 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 1 feb. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 11-1-2022 12:00

Startdatum (gewenst)? Z.s.m. 

Startdatum (uiterlijk)? 1 februari 2022 

Einddatum? 31-12-2022  

Optie tot verlenging? Nog niet duidelijk 

Min/max aantal uur per week? 16 uur 

Vaste werkdagen gewenst/vereist? Nee, afhankelijk van de regionale overleggen. Maandag 11 uur weekstart zou wenselijk zijn en dinsdag zou prettig zijn. 

Mogelijkheid tot thuiswerken? ja

Richtlijn uurtarief? €60,- á €70,-

 

Medewerker Wijkraden

De gemeente Brielle zoekt voor 16 uur per week een medewerker op HBO niveau. Contact met de wijkraden vindt plaats minimaal 2 keer per jaar fysiek en meermaals via andere kanalen. Wijkraden hebben behoefte om met de gemeente in gesprek te blijven aangaande datgene dat speelt in de wijk op gebied van openbare ruimte en veiligheid. Daarnaast zoeken we een contactpersoon voor de ingehuurde marktmeester en havenmeester.

 

Gevraagde competenties zijn een goede communicatieve speler die ook politiek sensitief is. Daarnaast is zij/hij contactpersoon tussen teammanager, wethouder en externen.

 

Vacature

Must haves (knockouts)?

-       Goed kunnen communiceren met wijkraden en wethouders

-       HBO diploma

-       Politieke sensitiviteit

  

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten