Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker webapplicatiebeheer / security (zzp)

Geplaatst 28 nov. 2023
Project ID: YIS 9144596
Plaats
Den Haag, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 3 maanden
Start: 17 dec. 2022
Einde: 17 mrt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 nov. 2023 12:00

Startdatum inzet: 17-12-2022

Einddatum inzet: 17-3-2024

Uren per week: 36,00

Standplaats: Den Haag


De afdeling Webapplicatiebeheer/Security is op zoek naar ervaren medewerker die het team voor een tijdelijke periode komt versterken. Het team is verantwoordelijk voor de systemen in de toegangslaag van de infrastructuur van de gemeente Den Haag.

Core business voor het team is het beheer van Citrix ADC voor het ontsluiten van VDI, het aanbieden van Haagse webapplicaties voor burgers en ambtenaren en loadbalancing. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het beheer van koppelingen naar Digid/Idensys/E-herkenning, SSL certificatenbeheer en het technisch beheer van de Haagse webservices gateway t.b.v. soap services.

Je bent verantwoordelijk voor het juist en tijdig opleveren van wijzigingen en vernieuwingen aan changemanagers en projectleiders. Daarnaast ben verantwoordelijk het uitvoeren van beveiligingsmaatregelen, het tijdig en correct registreren van uitgevoerde wijzigingen, inrichten van monitoring van de beschikbaarheid en performance van de aangeboden servers en services en opleveren van technische documentatie

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO ICT opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een omgeving met complexe applicatieketens. 

  • Je hebt kennis van en ervaring met beheer van web- en reverse proxy-servers, webservices, netwerkprotocollen (in het bijzonder HTTP, TCP/IP, en TLS), X509-certificaten, security en scripting.

  • Ruime ervaring met Citrix ADC is een vereiste, ervaring met Wireshark is een pre.

  • Je hebt een hands-on mentaliteit, samenwerkingsgezind en vindt het leuk om zelf nieuwe kennis op te doen.

Je bent in het bezit van de certificaten:

  • Citrix ADC

  • Foundation ITIL v3

  • Security: certificaat IS027001

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten