Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker verantwoording subsidie / projectondersteuner (zzp)

Geplaatst 10 mei 2022
Project ID: YIS 9114225
Plaats
Venlo
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 6 jun. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
0 - 50 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 jun. 2022 12:00

Startdatum: zo snel mogelijk

Duur opdracht: 1-10-2022

Uren p week: 26 uur per week

Functieschaal: 8

Tarief: indicatie € 50

 

Wat ga je doen?

Jij bent een organisatietalent ter ondersteuning van een subsidie project voor gemeente Venlo. Het project helpt werkzoekende bij het vinden van een baan. Vanuit je rol ondersteun en adviseer je de beleidsadviseur arbeidsmarktregio en de senior klantmanagers van dit project.

In het team breng jij rust, overzicht en structuur. Jouw collega’s weten dat ze op jou kunnen vertrouwen wanneer iets georganiseerd moet worden. Dat dankzij jou de planning altijd klopt en de administratie op orde is. En dat je aan een half woord genoeg hebt om de juiste informatie aan te leveren. Flexibel en stressbestendig reageer je ad-hoc op dat wat nú nodig is.

Met nuchtere en frisse blik kijk jij naar wat er speelt. Proactief kijk jij vooruit en signaleert nu al zaken waardoor projecten straks beter lopen. Jij komt met creatieve oplossingen en ziet wat efficiënter of beter kan en anticipeert hier op.

Jij bent de daadkrachtige, positieve en ontzorgende spil van het team doordat je:

  • Uitvoering geeft aan de subsidie verantwoording
  • Zorgt voor een correctie verwerking van de projectadministratie en -verantwoording, dit doe je door relevante informatie en documenten te verzamelen uit diverse systemen (financiële administratie en Suite);
  • Zorgt voor monitoring en analyse van de subsidie administratie en verantwoording, dit doe je o.a. door het maken van excel
  • Diverse administratieve werkzaamheden oppakt t.b.v. het project

 

Wat neem je mee?

Competenties

Ben jij die aanpakker? Die bezige bij, die orde in de chaos kan brengen, die zorgt dat de collega’s hun werk kunnen doen. Je kunt goed met mensen overweg en begrijpt wat er speelt binnen het team.

Kennis en ervaring

·      Een afgeronde MBO+ opleiding

·      Heb je kennis van de ESF subsidieregeling en heb je ruime ervaring met het vertalen hiervan in uitvoering en verantwoording

·      1-3 jaar werkervaring als projectondersteuner

·      Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

·      Ervaring met MS office tools

 

Helemaal enthousiast zijn wij wanneer jij ook nog beschikt over:

·        Gemeentelijke werkervaring

·        Ervaring hebt met maatschappelijke projecten is een pré

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten