Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker toegang werk, inkomen en zorg (zzp)

Geplaatst 19 jul. 2023
Project ID: YIS 9137013
Plaats
Horst, Hybride
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 29 feb. 2024
Tarief
40 - 55.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 8 aug. 2023 12:00

Functieschaal: 9

Richtlijntarief: max. €55,50

Senioriteits niveau: Medior

Aantal uren per week: 28

Aantal dagen per week: 4



Dit zijn wij:


In Horst aan de Maas hebben we ondersteuning en zorg voor onze inwoners goed geregeld: dichtbij inwoners, vraaggericht en integraal. Daar staan we voor en spannen we ons elke dag opnieuw voor in. Als team Werk, Inkomen en Zorg spelen we daar een grote rol in. Samen met zo’n 45 enthousiaste collega’s ben je als medewerker Toegang onderdeel van de Frontoffice van het team Werk, Inkomen en Zorg.

 


Dit ga je doen:


Als toegangsmedewerker verhelder en analyseer je alle binnenkomende vragen en meldingen. Afhankelijk van de vraag handel je deze zelf telefonisch af of je zet de melding door naar één van de consulenten in het Team Werk, Inkomen en Zorg.

 


Een dag uit het leven van de toegangsteam medewerker…

Maandagochtend. De telefoon gaat. Je krijgt een zorgaanbieder aan de lijn die zich ernstige zorgen maakt over de gezinssituatie van een jong kindje. Je maakt samen de inschatting of er sprake is van een crisissituatie of dat er nog andere mogelijkheden zijn om de rust een tijdje te bewaren. Je laat de werkverdeling even voor wat die is en gaat sparren met de gedragswetenschapper.

 


Als je terug bent, krijg je een melding binnen van een complexe casus: een gezin met schulden, dreigende uithuiszetting en ook nog zorgen over de psychische gesteldheid van meneer. Je maakt de inschatting dat een consulent deze casus met spoed moet oppakken en stemt af met betreffende collega. Vervolgens leg je de melding schriftelijk vast in onze systemen.

 


Het volgende telefoontje betreft een vraag over het plaatsen van een traplift. Na een gemaakte inschatting dat hier een vraagverheldering moet plaats vinden, plan je hiervoor een afspraak in de agenda van een van de Wmo-consulenten.

 


Het is inmiddels 14.00 uur en er staat een telefonische vraagverheldering bij je ingepland. Een dochter heeft huishoudelijke hulp aangevraagd voor haar vader van 85 jaar oud. Je neemt contact met haar op en besluit na een korte uitvraag de huishoudelijke hulp toe te kennen. Je onderbouwt dit aan de hand van een verkort leefzorgplan en zet de nodige acties uit.

 


Later in de middag werk je de mailbox bij, handel je allerlei taken af die vanochtend zijn blijven liggen en bel je inwoners terug die via de website vragen hebben gesteld. Zo, de werkdag zit er weer op!



Je krijgt energie van een dynamische werkomgeving waarin snel handelen, regie nemen en overzicht behouden vanzelfsprekend is. Je bent in staat om in korte tijd de kern van een vraag te ontdekken en vanuit die situatieanalyse een gedegen advies te doen voor een passend vervolg.



Verder:

·        Ben je sterk in telefonische gespreksvoering en vraagverheldering.

·        Communiceer je helder, zowel mondeling als schriftelijk.

·        Kun je op een sociale en zakelijke manier verbinding leggen met onze inwoners die vragen hebben op het gebied van zorg en ondersteuning.

·        Zit het zorgvuldig rapporteren in je genen.

·        Ben je digitaal vaardig en maak je nieuwe programma’s je snel eigen.

·       Heb je ervaring op rechtmatigheid.



Uiteraard beschik je over een passende, afgeronde HBO opleiding of kun je aantonen dat je op HBO niveau functioneert. Daarnaast vind je het een uitdaging om samen met je collega’s de verantwoordelijkheid te nemen om het team Toegang verder te ontwikkelen in nauwe samenwerking met onze consulenten.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten