Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Medewerker Toegang Sociaal Domein - 32 uur (zzp)

Posted Sep 22, 2022
Project ID: YIS 9121186
Location
Boxtel, Noord-Brabant
Hours/week
32 hrs/week
Timeline
3 months
Starts: Oct 10, 2022
Ends: Dec 30, 2022
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 7, 2022 2:00 PM

Startdatum: 30-10-2022

Einddatum: 30-12-2022

Mogelijkheid tot verlenging: ja

Uren: 32 uur

Functieschaal: 8

Tarief passend bij schaal: 8

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Bij het team "Wegwijs toegang" van "Mijn gemeente Dichtbij" Komt er een grote diversiteit aan (hulp)vragen binnen. Met een dagelijkse bezetting van 4 mensen adviseren en verwijzen we. Zo nodig doen we een zogenaamde 'quickscan' om goed in kaart te brengen op welke leefgebieden de beller een hulpvraag heeft.

 

Op de website is de volgende tekst te vinden; Wegwijs helpt als het gaat om zorg, welzijn, inkomensondersteuning, schuldhulpverlening, opvoeden, opgroeien en wonen. Wegwijs informeert, adviseert, verwijst en coördineert. Wij gaan ervan uit dat je zelf de regie hebt over jouw eigen leven, dat je weet wat je wilt en zelf kunt kiezen. Wij helpen je om zo snel mogelijk weer zelfstandig deel te nemen aan de samenleving. Met of zonder hulp uit jouw omgeving. We kennen de voorzieningen in jouw wijk en kunnen een beroep doen op onze partners (vrijwillig of professioneel). Als het nodig is, maken we samen met jou een plan met concrete doelstellingen en afspraken. Je hebt een vast aanspreekpunt, die altijd in de buurt is en gemakkelijk bereikbaar.

 

Functie eisen:

  • Je hebt ervaring binnen een functie op Sociaal Domein (WMO, Jeugdwet, Participatie);
  • Je bent in staat om met de juiste vraagstelling de hulpvraag naar boven te krijgen;
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt 1 jaar werkervaring (een functie met huisbezoeken zou ook voldoende moeten zijn om mee te kunnen).

 

 

Similar projects

+ Search all projects