Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker toegang sociaal domein (zzp)

Geplaatst 2 sep. 2022
Project ID: YIS 9120255
Plaats
Geldrop, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 okt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 sep. 2022 12:00

Startdatum: 1-10-2022

Einddatum: 31-12-2022

Urenomvang: 32 uur per week

Functieschaal: 9

 

Medewerker Toegang met focus op Wmo bij gemeente Geldrop-Mierlo.

 

Team Toegang

Binnen onze afdeling Samenleving vormen team Inkomen en Toegang, team Zorg en team Jeugd samen het Centrum voor Maatschappelijke deelname (CMD). Bij het CMD kan iedereen terecht voor informatie, advies of ondersteuning. Een eerste contact voor een inwoner start bij team Toegang. Onze inzet is gericht op het versterken van het oplossend vermogen van mensen zelf. Team Toegang stimuleert de inwoner om zelf met zijn netwerk tot oplossingen te komen. We zoeken hierbij de samenwerking met onze maatschappelijke partners. Is er meer nodig dan dit passend advies dan wordt de vraag doorgeleid naar team Jeugd, Zorg of Inkomen.

 

Er is meer tijd nodig om onze inwoners vanuit team Toegang de juiste informatie en een goed advies te geven. We kiezen bewust voor een hoogwaardige toegang met voldoende tijd omdat dit past in onze visie waarin veerkracht voorop staat. Dit levert op dat meer inwoners gebruik maken van bestaand aanbod in de wijk en hun eigen kracht. En waar mogelijk denken we mee over welk aanbod daaraan ontbreekt en hoe we dat realiseren. Kortom, hoe helpen we mensen weer op weg?

 

Als medewerker Toegang heb je het eerste contact met inwoners. Je zet jouw brede vakinhoudelijke kennis in om de klant te informeren en advies te geven over hoe hij of zij zelf met de vraag vooruit komt. 

Je hebt brede kennis en vaardigheden om de klantvraag in breed perspectief te analyseren. 

Daarnaast beschik je over specialistische kennis op een van de aandachtsgebieden Jeugd, Zorg of Inkomen.

 

Jij neemt mee: 

  • Naast een hbo werk en denkniveau beschikt je over creativiteit en een goed analytisch vermogen. Je bent een echte verbinder.
  • Je bent bekend met het werk en hebt aantoonbare ervaring in één van de vakgebieden. Je bent leergierig om je kennis van andere vakgebieden te ontwikkelen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten