Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Medewerker Servicepunt (Burgerzaken) (zzp)

Geplaatst 9 mei 2022
Project ID: YIS 9114403
Plaats
Zuid-Holland
Uren
28 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 23 mei 2022
Einde: 31 aug. 2022
Tarief
0 - 60 €/uur

Sollicitatie deadline: 13-5-2022 14:00

Startdatum inzet: 23-5-2022

Einddatum inzet: 31-8-2022

Uren per week: 28,00

Max tarief: € 60,00

 

Waar kom je te werken? 
Wij staan voor een Lansingerland waar iedereen het beste uit zichzelf haalt. Wij willen blije inwoners, trotse medewerkers en een positief imago. Voor het team Service en Contact staan de inwoners en ondernemers van Lansingerland centraal. Wij verbeteren de service, denken in oplossingen en zorgen ervoor dat inwoners, ondernemers en instellingen zich geholpen voelen. We leggen het uit als iets bijvoorbeeld niet mogelijk is en kijken samen hoe het wél kan. De uitdagingen liggen op het terrein van het verder ontwikkelen en nog beter maken van onze dienstverlening in samenwerking met collega’s en onze inwoners. Wij gaan voor prima dienstverlening!



Wat ga je doen?

 

  • Aan de receptie ontvang je bezoekers en handel je korte productaanvragen af.
  • Aan de balie neem je onder andere aanvragen voor reisdocumenten, rijbewijzen, uittreksels, Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in behandeling.
  • In de backoffice ben je in staat (eenvoudige) mutaties in de Basisregistratie Persoonsgegevens (BRP) door te voeren.
  • Je handelt aangiftes van geboorte en overlijden af. Je voltrekt (eenvoudige) huwelijken/partnerschappen.


 

Wie ben je?

·        Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau.

·        Je hebt aantoonbare vakdiploma’s op het gebied van Burgerzaken en wilt graag verdere vakgerichte opleidingen volgen.

·        Je hebt ervaring als allround medewerker Burgerzaken binnen een gemeente (aantoonbaar op je cv).

·        Je werktijden zijn flexibel in te roosteren. Dit betekent dat je geen vaste werktijden hebt en niet één werkweek hetzelfde is. Het rooster wordt in onderling overleg en ruim van te voren gemaakt en je bent flexibel bij ziekte of piekmomenten. Het werken in de avonden is geen probleem.

·        Het is een pré als je kunt werken met Zaaksysteem, Portal of Key2Burgerzaken.

·        Je hebt een dienstverlenende instelling, je bent communicatief vaardig, collegiaal, nauwkeurig, in staat om zelfstandig te werken en zoekt de samenwerking.

·        Je zet graag een stapje extra voor de inwoners en je collega’s.
 

  • 24-28 uur per week

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten