Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker projectontwikkeling bedrijventerreinen (ZZP)

Geplaatst 21 dec. 2021
Project ID: YIS 9106750
Plaats
Groningen
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mrt. 2022
Einde: 31 aug. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 20-1-2022 12:00

Startdatum inzet: 1-3-2022

Einddatum inzet: 31-8-2022

 

De huidige medewerker projectontwikkeling werkt 36 uur, minder uren (minimaal 24) is in overleg mogelijk. Thuiswerken kan zeker, echter wordt er wel verwacht dat de kandidaat minimaal 1 dag op locatie kan zijn om de aansluiting met de collega's te houden en daarnaast ben je als medewerker projectontwikkeling ook te vinden op de bedrijventerreinen. Een kandidaat uit de buurt is dan wenselijk!

 

Voor Stadsontwikkeling, afdeling vastgoed zijn we op zoek naar een medewerker projectontwikkeling i.v.m. een zwangerschapsverlof van de huidige medewerker projectontwikkeling. In deze rol houdt de kandidaat zich bezig met de verkoop en verhuur van grond van bedrijventerreinen. Als medewerker projectontwikkeling heb je contact met verschillende partijen; de bedrijven/afnemers die zich willen vestigen, de juristen, de projectleiders van de bedrijventerreinen (met hun opgave voor het betreffende terrein) en de interne collega's waarmee gespard kan worden. 

 

Er is 1 medewerker projectontwikkeling bedrijventerreinen. Enerzijds ga je de gesprekken aan met de bedrijven en anderzijds zorg je ervoor dat alle procedures goed gevolgd en uitgevoerd worden. Omdat dit een tijdelijk functie is zijn we op zoek naar een kandidaat die al ervaring heeft binnen een gemeente en ook in deze rol. Een junior kandidaat is voor deze rol niet de juiste match omdat i.v.m het zwangerschapsverlof de kandidaat direct in de rol moet kunnen stappen.

 

De opdracht start in ieder geval 1 maart en is in ieder geval voor minimaal 4 maanden. Einddatum staat nog niet vast.

 

Taakomschrijving

  • Vervult een adviesrol met betrekking tot grondverkopen, waarbij milieuaspecten, civieltechnische aspecten, stedenbouwkundige aspecten en juridische vraagstukken aan de orde komen; daarbij kan soms sprake zijn van belangentegenstellingen tussen afnemers en de gemeente
  • Onderhandelt met partijen (particulieren en bedrijven/organisaties) over de ontwikkeling en verkoop van vastgoed en bouwkavels
  • Onderzoekt en adviseert in de voorfase van het planproces t.a.v. verkoopbaarheid van vastgoed en grondeigendommen in relatie tot de economische uitvoerbaarheid van een project
  • Vertegenwoordigt de belangen van de gemeente in projecten in het kader van publiek- private samenwerking (pps)
  • Neemt deel aan interne en externe overlegvormen en levert een bijdrage aan bijzondere marktinitiatieven.

 

Functie vereisten:

HBO opleiding: dit kan vastgoed en makelaardij zijn maar ook een juridische opleiding met juist ervaring in deze rol.

Communicatief vaardig en snel kunnen schakelen. Grotere overzicht kunnen houden.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten