Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Medewerker Personeelsadministratie (zzp)

Posted Sep 21, 2022
Project ID: YIS 9121174
Location
Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland
Timeline:
5 months
Starts: Oct 10, 2022
Ends: Mar 26, 2023
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 9, 2022 2:00 PM

Je dient te beschikken over eigen telefoon en laptop.

Startdatum zsm

Duur opdracht: eind december, optie op verlenging wordt tzt bekeken

Aantal uur per week: 32 - 36 uur per week

Indicatie uurtarief: €47 - €52 euro

Deadline voor het aanbieden van kandidaten: n.v.t. Goede kandidaten worden na het aanbieden voorgedragen.

 

 

Ben jij de administratieve, pro-actieve duizendpoot en heb je ervaring met de ins- en outs van de personeelsadministratie en ben je per direct voor 32-36 uur per week beschikbaar? Zet jij graag jouw schouders eronder en wil jij in een leuk team werken? Word dan medewerker personeelsadministratie bij Zuidplas!


 

Zuidplas: de gemeente die je laat groeien!

 

Zuidplas is een fusiegemeente die bestaat uit de dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. We bestaan pas 11 jaar, en net als een echte tiener groeien we hard. Dat biedt kansen: in je dagelijks werk én voor je carrière. Door onze ligging tussen Rotterdam en Gouda kun je jezelf ook aan grootstedelijke vraagstukken wagen. En de regio Midden-Holland waarin we ons bevinden, is eigenlijk een soort Nederland in het klein. Met een interessant speelveld, zowel politiek als geografisch.

 

Zuidplas groeit de komende jaren flink in inwoneraantal en daarmee ook in het aantal collega’s in de organisatie. We staan voor uitdagende opgaven en passen onze werkwijze aan de vragen vanuit de samenleving aan. Om aan te sluiten op die ontwikkelingen is op interactieve manier een concernplan Zuidplas Groeit! en veranderplan gemaakt, inclusief een nieuwe organisatievisie voor Zuidplas. De organisatieontwikkeling heeft als stip op de horizon de hoofdopgaven: Opgavegericht, Zelforganiserend, Slagvaardig en Wendbaar en is nog in volle gang.

 

Hoe voeren we het administratieve proces rondom werving & selectie of rondom verzuim goed uit? Hoe zorgen we ervoor dat in- door en uitstroom mutaties zo snel mogelijk worden verwerkt? Dit zijn voorbeelden waar je in deze functie mee bezig bent.

 

Je beheert en optimaliseert de personeelsadministratie van de gemeente, samen met je collega’s. Voor de personeelsadministratie zorg je voor de juiste afhandeling van de afgesproken arbeidsvoorwaarden en stel je de besluiten en brieven voor de medewerkers op.


 

Je (dagelijkse) activiteiten bestaan onder meer uit:

·        Beantwoorden van vragen en uitleg geven over personele regelingen en mutaties;

·        Het uitvoeren van het volledige administratieve proces m.b.t. in- door en uitstroom van medewerkers en stagiairs;

·        Digitaal archiveren en beheren van de (personeels)dossiers;

·        Uitvoeren van het administratieve proces m.b.t. werving & selectie, verzuim, gesprekscyclus, diverse vormen van verlof e.d.

·        Verzorgen van de werkgeversverklaringen;

·        Ondersteuning Zuidplasacademie – een platform waarin organisatie brede opleidingen, trainingen en workshops worden aangeboden

·        In de samenwerking met je HR-collega’s draag je bij aan het oplossen van (complexe) vraagstukken.
Jij neemt mee:

·        Je werkt zorgvuldig en resultaatgericht

·        Je hebt een klantgerichte houding en het vermogen om soepel samen te werken

·        Je hebt de flexibiliteit om gemakkelijk te switchen tussen je taken en het oplossen van problemen

·        Je kan goed omgaan met de privacy van jouw collega’

·        Je kunt overzicht bewaren en goed je eigen werk organiseren

·        Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als medewerker personeelsadministratie

·        Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen


 

Daarnaast ben je verzekerd van een leuke en uitdagende opdracht bij de Gemeente Zuidplas. 

Wij werken Hybride waardoor variabele werktijden en thuiswerken tot de mogelijkheden behoord. Je krijgt in eerste instantie een opdrachtovereenkomst van 4 maanden.

 

Similar projects

+ Search all projects