Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker openbare ruimte (zzp)

Posted Aug 5, 2022
Project ID: YIS 9119060
Location
Son en Breugel , Noord-Brabant
Duration
6 maanden
(Aug 29, 2022 - Feb 28, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown

Startdatum Zsm

Opdracht is gewijzigd naar 6 maanden met grote kans op verlenging.

Functieschaal 9

Aantal uur per week 32

 

“Een vergunningsaanvraag afhandelen, een inbraak in of een schademelding aan een gebouw beoordelen, overleg over de kermis, een standplaats voor de weekmarkt of de positie van een terras, een lopende aanbesteding bespreken en tot slot nog een rondje buiten maken om toezicht te houden op de werkzaamheden. Dat is deze functie in een notendop. We zijn op zoek naar een Medewerker Openbare Ruimte bij de gemeente Son & Breugel. Wil jij je inzetten voor de inwoners binnen onze gemeente en gaat je hart sneller kloppen van een dynamische functie? We kijken er naar uit je te ontmoeten!”

 

Jouw nieuwe uitdaging

Als Medewerker Openbare Ruimte heb je een breed takenpakket binnen diverse taakvelden van de gemeente Son & Breugel. Je hebt in deze functie contact met netbeheerders en hun aannemers, inwoners en bedrijven, de verzekeringsmaatschappij en energieleveranciers. Je werkt in het team Projecten, Uitvoering, Beheer en Beleid. Ons team bestaat uit 12 collega’s.

Gemeente Son & Breugel is een levendige, groene, Brabantse gemeente met ruim 17.000 inwoners. Vanuit ons nieuwe kantoorgebouw in het centrum werken we met ongeveer 80 collega’s. Wij staan voor een veilige organisatie-omgeving waarin je mede jouw groei- en ontwikkelpad kunt bepalen. De mogelijkheid om ‘horizontale uitstapjes’ te verkennen in jouw eigen groeipad is mogelijk, denk hierbij aan andere taakvelden.

 

Dit worden jouw taken

  • Je vervult de rol van coördinator, je verleent vergunningen en houdt toezicht op het gebied van kabels en leidingen.
  • Bij in- en externe projectontwikkelingen geef je advies op het gebied van kabels en leidingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de huisaansluitingen van gemeentelijke eigendommen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de weekmarkt, je organiseert de kermis en verleent terrasvergunningen en je vervult een belangrijke rol bij de totstandkoming van beleid voor deze werkvelden.
  • Je bent contractmanager op het gebied van buitenreclame en contactpersoon voor de brandverzekering.
  • Tenslotte houd je je bezig met de verhuur van gronden.

 

Functie-eisen:

“Snel schakelen met verschillende organisaties en inwoners, je weet precies wat hen bezig houdt en wat hen drijft. Je hebt een stevige persoonlijkheid en hebt lef. Je krijgt zaken voor elkaar. Voor ons is jouw enthousiasme en gedrevenheid belangrijker dan concrete ervaring in het vakgebied. Als je wel ervaring hebt is dat natuurlijk mooi meegenomen. Mbo+/hbo- werk- en denkniveau is van belang in deze functie. Voor ons is het belangrijk dat jij bij ons past, en wij natuurlijk ook bij jou!”

Similar projects

+ Search all projects