Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker ontheemden (zzp)

Geplaatst 12 jul. 2024
Project ID: YIS 9161946
Plaats
Reuver
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 10 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 jul. 2024 10:00

Gemeente Beesel zoekt een medewerker ontheemden

Startdatum: zsm

Einddatum: 10-1-2025

Aantal uur: 16

Tarief: 40-50 afhankelijk van ervaring



We vangen al bijna twee jaar Oekraïense Ontheemden op binnen de gemeente Beesel. Ontstaan vanuit crisis zijn er inmiddels meerdere van onze medewerkers die zich hier met hun expertise met passie en vol overgave al dan niet dagelijks voor inzetten. Dit betekent voor de één meer en voor de ander minder in relatie tot eigen werkzaamheden, maar invloed heeft het altijd.

Naast de voornamelijk praktische zaken voor de diverse locaties die bij onze coördinator Ontheemden liggen, blijkt er niet altijd ruimte om aan te gaan op ontwikkelingen vanuit het Rijk met betrekking tot deze doelgroep, en de hiermee gepaard gaande vertaling voor Beesel. Denk hierbij aan updates rondom leefgeld, werkgelegenheid, status (derdelanders). Het gaat om kamerbrieven, wetswijzigingen etc. We hebben deze informatie echter wel hard nodig, ook om alle andere betrokkenen in positie en op de hoogte te houden en ons bestuur actief te blijven informeren. Wij verwachten dat deze rol wekelijks gemiddeld zestien uur tijdsinvestering vraagt.


Jij neemt mee:


Ervaring met bovengenoemde.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten