Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker ondersteuning beleid sociaal domein (ZZP)

Geplaatst 17 dec. 2021
Project ID: YIS 9106577
Plaats
Oirschot
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 3 jan. 2022
Einde: 1 apr. 2022
Tarief
50 - 55 €/uur

Sollicitatie deadline: 22-12 12:00

Startdatum:         Per direct

Einddatum:          3-4 maanden

Uren p week:       24-28 uur uren per week 

Referentietarief:     € 55 (schaal 8) Geen Knock-out criteria

 

Gemeente Oirschot

 

Oirschot is een unieke gemeente binnen de Brainportregio en De Kempen. Wij zijn rijk aan prachtig erfgoed en verrassende natuurgebieden. Vanuit onze kernboodschap: ‘Monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis’ werken we eraan om onze gemeente levendig en leefbaar te houden voor inwoners, bedrijven en toeristen. We zoeken de verbinding met de samenleving en ondersteunen goede initiatieven. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze gemeente.

 

Voor het team Sociale Leefomgeving & Externe Dienstverlening zoeken wij een enthousiaste en ondernemende

 

Medewerker Ondersteuning Sociaal Domein

24-28 uur per week 

 

Wat ga je doen ?

Als medewerker ondersteuning ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de beleidsmedewerkers bij het ontwikkelen en implementeren van beleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een stuk beleidsuitvoering. Het gaat binnen het sociaal domein om een breed scala aan beleidsterreinen, waarbij de uitvoering van het subsidiebeleid een belangrijk aandachtspunt is. Verder moet je denken aan ondersteuning op de gebieden van kinderopvang, onderwijs, sport en bewegen en kunst en cultuur.

 

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het subsidiebeleid en het mede uitvoeren, plannen en coördineren van verschillende actieprogramma’s en projecten. Je bewaakt hierin de voortgang, naleving van afspraken en financiën. Je onderhoudt contact met verschillende partijen en verbindt hen daar waar nodig, dit zowel intern als extern. Je krijgt hierbij veel ruimte om zelfstandig te werken, waarbij je tegelijkertijd wel steeds in verbinding blijft met het team met wie je altijd ruggenspraak kunt houden.

 

Wat verwachten wij van jou ? 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega met minimaal MBO werk- en denkniveau, blijkend uit een relevante, afgeronde opleiding. We zoeken een persoon met affiniteit voor het sociaal domein, die enthousiast wordt van de projecten en uitdagingen die er binnen het sociaal domein zijn. Je bent ondernemend en kunt goed zelfstandig werken. Je toont eigenaarschap in de dingen die je doet en waarvoor jouw bijdrage wordt gevraagd. Hierbij werk je gestructureerd, daarnaast kun je ook goed multitasken. Je vindt het leuk om de rechterhand te zijn van de beleidsmedewerkers, die je ontlast met jouw inzet. Relevante werkervaring binnen het sociaal domein is een pré.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.


​​​​​​​

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten