Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker KCC (zzp)

Geplaatst 4 mei 2022
Project ID: YIS 9114113
Plaats
Gemert
Uren
28 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 16 mei 2022
Einde: 1 nov. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 mei 2022 12:00

Startdatum: zsm

Einddatum: 1 oktober 2022

Aantal uur per week: 28 (in onderling overleg verdeeld)

Functieschaal: 6 (minimaal 2 jaar relevante ervaring)

 

 

Binnen deze leuke tijdelijke opdracht als klantadviseur ben je het visitekaartje van de gemeente Gemert-Bakel. Klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend. Je vindt het leuk om klanten te woord te staan en helpt deze snel en vriendelijk verder.



 

Jouw werkzaamheden zijn zeer afwisselend; 

je verricht werkzaamheden aan de receptie en ook sta jij graag klanten telefonisch te woord. Jij hebt de informatie rondom de gemeentelijke producten en diensten en gemeentelijke organisatie snel onder de knie. Op deze manier kun je veel klanten direct zelf helpen en ben jij snel voor ons volledig inzetbaar. Hiervoor heb je natuurlijk ook verschillende informatiesystemen tot je beschikking. De vragen lopen sterk uiteen. Hierbij kun je denken aan vergunningen, meldingen, vragen over het sociaal domein, etc. Het Klant Contact Centrum (KCC) is binnen de gemeente Gemert-Bakel de toegangspoort voor vragen aan de gemeente.



 

Werkzaamheden aan de balie (denk hierbij aan het aanvragen van paspoorten, rijbewijzen en bijvoorbeeld het afhandelen van erkenningen) behoren in principe niet tot deze opdracht. Uiteraard zorgen wij voor een goede balans tussen jouw werkzaamheden aan de receptie en de telefoon om jouw werkdag afwisselend te houden. Ook ligt er inwerkprogramma voor je klaar zodat je snel de weg vindt binnen jouw nieuwe functie en onze organisatie. 



 

Het team

Je komt te werken binnen het cluster KCC van het team Klantcontacten en Informatievoorziening. Dit cluster bestaat naast jou uit 8 medewerkers. Juist door deze omvang kun je in jouw dagelijkse werkzaamheden makkelijk schakelen met jouw collega’s die collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan. Ook heb je contact met de medewerkers uit de backoffice die complexe burgerzaken afhandelen.


 

Het team is volop in beweging, zo willen wij bijvoorbeeld nog meer inzetten op meer directe beantwoording van vragen in de eerste lijn van het klantcontact. Een bijdrage vanuit jou is hierbij gewenst, jouw prioriteit ligt echter bij het tijdelijk versterken van ons team. 

 

Gevraagde eigenschappen:

·      Je hebt goede contactuele en sociale vaardigheden. Dit zien zowel jouw collega’s als de klanten dagelijks bij jou terug doordat jij makkelijk contact maakt en beschikt over empathisch vermogen.  

·      Jij straalt energie uit en brengt jouw enthousiasme over richting de klant en jouw collega’s.

·      Dienstverlening staat bij jou centraal. Je ziet het als een uitdaging om klanten en collega’s met een open houding te woord te staan en ze te helpen.

·      Je bent analyserend, overtuigend en proactief. Hierdoor weet jij snel de klantvraag te achterhalen.
 

 
 

Functie-eisen:

·      Minimaal een diploma op mbo 4 niveau.

·      Aantoonbaar minimaal 2 jaar relevante werkervaring met (telefonisch) klantcontact bij een gemeente.

·      Beschikbaar op korte termijn tot de periode van 1 oktober 2022 voor 28 uur per week. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten