Gemeenteprojecten

Freelance medewerker kcc (Klant Contact Center)

Geplaatst 20 sep. 2021
Project ID: YIS 9101497
Plaats
Someren, Nederland
Duur
3 maanden
(20 sep. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
16 hrs/week
Tarief
30 - 40 €/hr

Sollicitatie deadline: 24-09 9:00

 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s bezet je het Klant Contact Center van de gemeente. Alle telefoontjes komen via deze weg de organisatie binnen. Jouw eerste verantwoordelijkheid is het zoveel mogelijk direct afhandelen van de via de telefoon binnenkomende vragen. Als je de klant niet zelf kunt helpen dan verbindt je deze door naar één van je collega’s in de organisatie. Met elkaar proberen wij de dienstverlening continue te verbeteren en te ontwikkelen.

 

Wat vragen wij?  

Een geschikte opleiding op MBO-niveau. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Een dienstverlenende instelling en kennis van gesprekstechnieken vinden wij vanzelfsprekend. Daarbij ben je accuraat, zelfstandig, discreet en stressbestendig. Je bent flexibel als de dingen anders lopen en kunt snel schakelen. Je voelt je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de processen rondom het KCC en neemt daarin je verantwoordelijkheid. Je kwetsbaar opstellen en anderen aanspreken op het nakomen van gemaakte afspraken gaat je goed af. Kunnen relativeren en gevoel voor humor hebben, waarderen wij zeer.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten