Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker juridische zaken/ loket rechtsbescherming studenten (zzp)

Geplaatst 26 jun. 2024
Project ID: YIS 9160771
Plaats
Utrecht, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 15 jul. 2024
Einde: 28 feb. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 jul. 2024 15:00

Startdatum voorkeur: zsm / 15 juli 2024

Duur opdracht: tot eind februari 2025

Aantal uren per week: 36 uur per week

Schaal: 9 Onderwijs CAO (niet hoger dan 73 euro per uur bieden)

Werken op locatie in Utrecht hoort er ook bij (ong 50% van de tijd), starttijd 08:00 uur 's ochtends 

Let op: kandidaten worden bij binnenkomst direct doorgestuurd en gescreend en

gesprekken volgen snel

Vereisten: secuur werken, organiseren, check juridische aspecten / zaken bij binnenkomst dossier, administratief onderlegd.

Werken op locatie in Utrecht hoort er ook bij (ong 50% van de tijd), starttijd 08:00 uur 's ochtends 

Dit is een vacature bij de Hogeschool Utrecht, niet bij de gemeente Utrecht.



Als een student het niet eens is met een besluit van de hogeschool, dan kan hij daartegen beroep aantekenen. Het HU Loket Rechtsbescherming Studenten (HU-Loket) dat onder Juridische Zaken valt, verzorgt de ondersteuning van deze beroepsprocedures.



Je werkzaamheden als medewerker Juridische Zaken/HU-Loket Rechtsbescherming Studenten zorg je, in nauwe samenwerking met collega’s, ervoor dat alle dossiers zorgvuldig worden afgehandeld en dat alle noodzakelijke processtappen voor de klacht- en beroepsprocedures worden doorlopen.



Op het HU-Loket lever je met je collega’s de administratieve ondersteuning van de klacht- en beroepsprocedures. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het vormen van een digitaal dossier, het bewaken van de voortgang van de procedures en organiseer je hoorzittingen voor de verschillende commissies



Samen met jouw collega’s ben je vanuit het HU-Loket voor studenten, hun gemachtigden en medewerkers van de HU een eerste aanspreekpunt en beantwoord je zowel per mail als telefonisch algemene vragen over de beroeps-en klachtprocedures.



Je ziet er bovendien op toe dat er binnen het HU-Loket een goede werkverdeling en prioritering van de werkzaamheden plaatsvindt. Je bent in staat om overzicht te bewaren, mensen te motiveren en duidelijke lijnen uit te zetten. Je bent communicatief vaardig, hebt een hand-on mentaliteit en bent stressbestendig.



Je bent daarnaast binnen het HU-Loket team het eerste aanspreekpunt voor de juristen van de afdeling en je bent de directe ondersteuning van de secretaris.



Op termijn kunnen er ook andere juridische ondersteuningsvragen bij jou terecht komen. Denk dan bijvoorbeeld aan het leveren van ondersteuning bij de afhandeling van vaststellingsovereenkomsten en/of het maken van jaarplanningen voor het team Juridische Zaken.


Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit en (talent)ontwikkelmogelijkheden voorop staan



Je profiel

We gaan graag met je in gesprek welke wensen en behoeftes jij hebt ten aanzien van een functie en werkgever. Om succesvol te zijn als Medewerker Juridische zaken/ loket Rechtsbescherming studenten zijn een aantal voorwaarden van belang:


· Je hebt bij voorkeur een afgeronde (juridische) hbo-opleiding;

· Daarnaast heb je aantoonbare affiniteit met beroepsprocedures en/of met onderwijs;

· Je hebt goede communicatieve vaardigheden en werkt nauwkeurig, accuraat en zelfstandig;

· Het houden van overzicht over verschillende tegelijk lopende processen gaat je gemakkelijk af en je kunt goed schakelen tussen de diverse werkzaamheden;

· Je bent in staat goed planmatig te kunnen werken

· Pro-actief signaleer je juridische risico's, brengt deze in kaart, implementeert en borgt deze.

· Je bent een echte teamplayer en verbinder



Jouw werkplek

Je gaat werken binnen het team Juridische Zaken, dat valt onder de dienst Onderwijs, Onderzoek & Studentzaken (OO&S). Het team van Juridische Zaken bestaat uit onder andere zes juristen en twee medewerkers. De sfeer binnen het team is open en collegiaal. Jouw standplaats is onze locatie aan de Padualaan 97 in Utrecht (Science Park Utrecht). 


Vereisten: secuur werken, organiseren, check juridische aspecten / zaken bij binnenkomst dossier, administratief onderlegd.



Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten