Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker/junior adviseur economie (zzp)

Geplaatst 23 feb. 2022
Project ID: YIS 9110051
Plaats
Maasdam
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 14 mrt. 2022
Einde: 1 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 02-03 10:00 uur

Start: zsm
Eind:  tot einde jaar
Aantal uur: 16 p/w
Tariefs indicatie: tussen de €65 - €70 per uur.

 

Medewerker/ junior adviseur Economie - Regio Deal Zuid-Hollandse Delta

Ben jij die ervaren medewerker die gaat ondersteunen bij de uitvoering van de Regio Deal Zuid Hollandse Delta en de ambities op het gebied van agrifood?!

Regio Deal
In een Regio Deal werken Rijk en regio samen aan gebiedsgerichte opgaven. De eilanden Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard en Voorne-Putten (Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne) hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken en opgaven die daarmee samenhangen. Het Rijk heeft in totaal 7,5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor onze regio Zuid-Hollandse Delta. Met deze deal investeren triple helix partners in het versterken en verbeteren van de kwaliteit van leven, werken en wonen in onze regio. Jouw inzet richt zich op de programmalijnen agrifood en landschap en toerisme.

Hoeksche Waard
Gemeente Hoeksche Waard bestaat sinds 1 januari 2019 en biedt volop kansen aan enthousiaste en betrokken professionals. De Hoeksche Waard is een uniek gebied met ruim 87.000 inwoners aan de rand van de Randstad, waar de vergezichten altijd dichtbij zijn. Groot en klein, je vindt het in de Hoeksche Waard. Een gebied met kreken, polders, dijken, ruimte, karakteristieke dorpen met hechte gemeenschappen. Maar ook ondernemerszin, duurzame en innovatieve landbouw. Een werkgever waar je trots op mag zijn!

Werkomgeving
Als  medewerker Economie/ Regio Deal Zuid-Hollandse Delta werk je binnen het team Ondernemen dat bestaat uit 9 collega’s. Dit team zorgt voor de regie, beleidsontwikkeling en advisering op het gebied van economie, landbouw, recreatie en toerisme. Het team fungeert als aanspreekpunt voor bedrijven en ondernemers. Binnen dit team ga je je onder meer bezig houden met de praktische en inhoudelijke ondersteuning van de programmamanager agrifood van de Regio Deal en de regisseur Economie.



Wat ga je doen?
•            je ondersteunt de programmamanager agrifood en de regisseur economie praktisch en inhoudelijk in onder andere de uitvoering van de Regio Deal;
•            je denkt mee, werkt mee en organiseert verschillende activiteiten, bijeenkomsten en acties die voortkomen uit de businesscase van de Regio Deal. Je zet de afgesproken acties uit en zorgt dat acties volgens afspraak worden uitgevoerd;
•            je draagt bij aan de verbinding met triple helix partners voor uitvoering van de businesscases;
•            je vertaalt de acties uit de agenda naar concrete projectplannen en bent zelf verantwoordelijk voor de coördinatie/uitvoering van een klein project of onderdelen daarvan.
 


Wie ben jij?
Je bent een energiek, creatief, nuchter en ondernemend persoon. Je komt als denkende doener uitstekend tot je recht en je kunt goed zelfstandig aan de slag. Je werkt gestructureerd en houdt van dynamische (regionale) vraagstukken. Je kan snel schakelen, plannen en organiseren. Ook ben je proactief in de verbinding met anderen, prettig assertief en je gaat oplossings- en resultaatgericht te werk.
 


Je hebt:  

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een overheidsorganisatie;
  • HBO(+) werk- en denkniveau;
  • Ervaring met financiële administratie, subsidies en BTW is een pré
  • Een opleiding in Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Ruimtelijke Ordening hebben een pré;
  • Affiniteit met agrifood.
  • Goede communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt een helikopterview en weet andere partijen (in- en extern) te verbinden aan de Regio Deal en hen te motiveren om zaken op te pakken;
  • Je bent analytisch en resultaat gericht. Daarin ben je hands-on en in staat om te schakelen tussen verschillende abstractieniveaus.



Tip: je beschikt over eigen vervoer.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten