Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker inkomen mn steunfonds (zzp)

Geplaatst 9 mrt. 2023
Project ID: YIS 9129963
Plaats
Panningen, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 20 mrt. 2023
Einde: 22 sep. 2023
Tarief
50 - 63.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 13 mrt. 2023 13:00

Startdatum 20-03-2023

Duur: 6 maanden

Schaal 8

Tarief range 58,50 - 63,50

Must: 2-3 dagen werkzaam zijn in het Huis van de Gemeente.

Reden: Extra capaciteit benodigd

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Team Werk, Inkomen, jeugd en Zorg

Je maakt als consulent Inkomen samen met 26 andere collega’s deel uit van het cluster Werk en Inkomen. Samen met de collega’s van de clusters Jeugd en Onderwijs en Zorg en Ondersteuning vormen jullie het team Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg (WIJZ) waar “integraal werken” de maatstaaf is.  

Je behandelt de aanvragen voor de energietoeslag en aanvragen voor het Financieel steunfonds inwoners Peel en Maas. De gemeenteraad van Peel en Maas heeft budget beschikbaar gesteld voor 2023 om inwoners die door de gestegen energieprijzen in de problemen komen te helpen. Om te voorkomen dat zij in de (problematische) schulden terecht komen dan wel dat hun schulden oplopen, biedt het steunfonds voor deze inwoners de mogelijkheid om financiële steun aan te vragen bij de gemeente.

Wie ben jij

De ideale kandidaat kent de klappen van de zweep op het terrein van sociale wetgeving en is in staat om een aanvraag snel te toetsen en beoordelen. Is in het bezit van MBO+/HBO werk- en denkniveau en heeft bij voorkeur 2 jaar relevante werkervaring. Je werkt 2 tot 3 dagen in het huis van de gemeente.

Wat breng je daarnaast mee

  • accuraat

  • sociaal en communicatief vaardig

  • inlevingsvermogen

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten