Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker informatiebeheer (zzp)

Posted Mar 1, 2023
Project ID: YIS 9129549
Location
Hoornaar , Zuid-Holland
Duration
3 maanden
(Apr 1, 2023 - Jul 1, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 28, 2023 12:00 PM

Start: zsm

Duur: 3 maanden, optie op verlenging is nog onbekend

Aantal uur: 24

Tarief: schaal 10

Standplaats: Er zijn flexplekken beschikbaar in Hoornaar en Groot-Ammers

Thuiswerken mogelijk: ja. In Molenlanden wordt er plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt, in overleg met het betreffende vakteam.


Informatievoorziening levert een belangrijke bijdrage aan onze opgaven, zoals een slimme samenleving, data gedreven werken, de Omgevingswet, digitalisering en archivering. Jij vindt het een uitdaging om informatiebeheer op de kaart te zetten en de (digitale) dienstverlening, service en processen te verbeteren. Daarnaast zijn er urgente onderwerpen die je als eerste oppakt: het opzetten van een documentair structuurplan en de implementatie van dataclassificatie. Je bent ook mede-projectleider van het project dat Molenlanden ‘Woo proof’ maakt. Samen met je bevlogen collega’s van het I-domein breng jij de gemeentelijke informatievoorziening naar een hoger niveau. Dit doe je door de link te leggen tussen informatiestromen en werkprocessen en de toegankelijkheid hiertoe te vergroten.

Taken met prioriteit zijn:

* Aanbesteding bewerken archief (plan van eisen is gemaakt) en verder.

* Verder gaan met de implementatie van DPS

* Beleid archief en informatie 

Dit ben jij

Je hebt een Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting informatie- of recordmanagement en ervaring met het geven van adviezen voor beleid. Misschien werk je nu bij een gemeente, de provincie of een organisatie waar informatiebeheer in het DNA zit, zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij. Gemeenten hebben natuurlijk te maken met specifieke wet- en regelgeving, zoals de AVG, Archiefwet en de Woo. Ken je die niet? Dan verdiep je je hier snel in. Al eerder heb je meegewerkt aan verandertrajecten en het verbeteren van processen. Je neemt graag initiatief en bent een goede organisator met analytische skills op het snijvlak van informatiebeheer en bedrijfsprocessen. Als teamplayer betrek je collega’s van het I-domein graag bij nieuwe ontwikkelingen en het maken van beleid. 

Qua type persoon zoeken we een initiatiefnemer, die organisatorisch sterk en analytisch is. Bij voorkeur heeft deze persoon gewerkt binnen een gemeentelijke organisatie.

Similar projects

+ Search all projects