Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker HRM (zzp)

Geplaatst 30 mei 2023
Project ID: YIS 9134358
Plaats
Weert
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 26 jun. 2023
Einde: 28 okt. 2023
Tarief
0 - 60 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 6 jun. 2023 12:00

Startdatum: 26-6-2023

Duur opdracht: 4 maanden

Uren p week: 32 uur per week.

Functieschaal: 8

Tarief: indicatie € 45-55 (afhankelijk ervaring)



Maak kennis met het team HRM!

Wij zijn het team HRM van de gemeente Weert. Als team zijn we onderdeel van de afdeling Concernstaf. We zijn verbindend op de mens, deskundig op de zaak en proactief op de organisatie. Samen willen wij het verschil maken voor onze organisatie, onze medewerkers en toekomstige collega’s.

 

Je komt terecht in een betrokken en divers team dat bestaat uit de onderdelen administratie, adviseurs en opleiding & training. Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij op korte termijn op zoek naar een HRM medewerker, die van betekenis wil zijn, verbindt en met een dosis energie, moed en een frisse blik ons team komt versterken!

 

Werken als HRM medewerker

Wij bieden jou een boeiende en uitdagende plek binnen ons team en de gemeente Weert.

In jouw rol als HRM medewerker werk je samen met de andere HRM medewerker en ondersteun je leidinggevenden en HRM adviseurs en neem je deel aan diverse lopende projecten. Denk hierbij aan thema’s als werving en selectie, vacaturebeheer, tijdelijk personeel, bijhouden intranet en het uitvoeren van diverse administratieve hrm processen. Tevens ben je de front-office voor vragen vanuit medewerkers en leidinggevenden.

 

Jouw kwaliteiten

Jij bent enthousiast en hebt een pro actieve houding. Je bent je bewust van jouw omgeving, hebt een groot inlevingsvermogen en bent analytisch sterk. Dit helpt jou, samen met je transparante en duidelijke manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, om aansluiting te vinden op ieder niveau en jouw kennis en inzichten goed over te brengen. Daarnaast vraagt een omgeving die continu in beweging is dat jij snel kunt schakelen, improviseren en daarbij zorgvuldig en alert blijft. Kortom: jij bent gedreven om als spin in het web samen met anderen te komen tot resultaat. 

Jouw achtergrond

·        HBO werk- en denkniveau.

·        Jij hebt een afgeronde opleiding in de richting van HRM of jij overtuigt ons ervan dat je met jouw opleiding geschikt bent voor deze functie.

·        Ervaring met (administratieve) HRM processen. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten