Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker heffingen (zzp)

Geplaatst 15 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111125
Plaats
Waalre
Uren
20 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 apr. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Wij zoeken voor de gemeente Waalre een medewerker heffingen. Belangrijk is dat deze kandidaat gepaste werkervaring heeft! Thuiswerken mogelijk.

Startdatum: zsm

Einddatum: juli 2022

Uren per week: +-20u (kan meer/minder zijn, in overleg).

Functieschaal: 7

 

Het gaat om inhuur van tijdelijke ondersteuning van een medewerker belastingen. 

Meerjarige ervaring nodig met alle voorkomende werkzaamheden op het vlak van gemeentelijke belastingen/heffingen. 

Jij kan alle voorkomende taken uitvoeren op het vlak van gemeentelijke belastingen/heffingen zoals het verwerken van diverse soorten mutaties, controleren en draaien van kohieren en verminderingskohieren, controles uitvoert ten aanzien van de afvalstoffenheffing/rioolheffing/marktgelden, vragen van inwoners per mail en telefoon beantwoordt, behandelen van bezwaarschriften, actueel houden van de belastingsystemen.

 

Functie eisen: 

  • MBO/HBO opleiding 
  • Applicatiekennis: GISVG is zeer gewenst 
  • Relevant werkervaring bij een gemeente is vereiste 
  • Je bent goed in samenwerken en hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van gemeentelijke belastingen en bestuursrecht (bezwaar en beroep).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten