Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker grondzaken (zzp)

Geplaatst 15 apr. 2022
Project ID: YIS 9113292
Plaats
Panningen
Uren
24 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 16 mei 2022
Einde: 30 apr. 2023
Tarief
65 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 25 apr. 2022 16:00

Sollicitatie deadline: 25-4-2022 16:00

startdatum : 16-05

duur opdracht: 1 jaar met kans op verlenging van nog 1 jaar

aantal uur: 24 uur, 3 dagen

Gemeente zoekt een MBO+ kandidaat. Mag een junior - medior of senior zijn.

Deels thuiswerken is mogelijk. Kandidaten mogen niet te ver weg wonen (lees meer dan 50km van Gemeente Peel en Maas).

 

Gemeente Peel en Maas is een jonge, dynamische en ambitieuze plattelandsgemeente. In elf verschillende kernen met actieve leefgemeenschappen wonen ruim 44.000 doeners die ondernemend, innovatief en trots zijn op hun gemeente.

Binnen het team Omgevingsontwikkeling van de gemeente Peel en Maas heeft eerder dit jaar de medewerker grondzaken een overstap gemaakt naar de positie van accountmanager bedrijven. Om deze reden zoeken wij per direct een nieuwe kracht op het gebied van grondzaken. De variatie in type werkzaamheden is groot: van advisering bij projecten tot zelf onderhandelen over aan- en verkoop gronden, maar ook werkzaamheden op het gebied van pachtbeheer en uitgifte pachtgronden behoren tot het takenpakket.

 

Werkzaamheden:

·      Adviseren gemeentelijke projecten ohgv grondzaken

·      Uitvoeren grond aan- en verkopen

·      Uitvoeren grondruilingen c.q. verkavelingen (met name in agrarische gebied)

·      Verzorgen van en controle op pachtbeheer, uitgifte pachtgronden, opstalrechten, onrechtmatig grondgebruik en verjaring

 

Functie-vereisten:

De kandidaat die de Gemeente Peel en Maas zoekt weet creativiteit en zakelijkheid te combineren in de gesprekken over ruil, verkoop en/of aankoop. Daarvoor heb je ook enige kennis van de grondexploitatiewet en kostenverhaal.

De kandidaat moet op een Peel en Maas wijze kunnen werken, oftewel heeft uitstekende sociale en contactuele eigenschappen en is iemand die de taal van de klant moeiteloos begrijpt. Je hebt eveneens gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen.

De competenties zoals omschreven zullen door de opdrachtgever worden beoordeeld tijdens het gesprek.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten