Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker geodata BAG (zzp)

Geplaatst 15 apr. 2022
Project ID: YIS 9113248
Plaats
Almere
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2022
Einde: 1 jan. 2023
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 9-5-2022 8:30

Startdatum inzet: 1-7-2022

Uren per week: 36,00

 

Medewerker Geo-data BAG

Het team Geo-data is o.a. verantwoordelijk voor het registreren en stroomlijnen van; landmeetkundige ondersteuning, GIS, cartografie, Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), Basisregistratie Ondergrond (BRO), naamgeving en huisnummering, het gemeentelijk Kadaster, nieuwbouw ketenproces, diverse geo gerelateerde kernregistraties. Deze registraties moeten voldoen aan kwaliteitseisen en landelijke wetgeving.

 

Wat ga je doen

In deze functie als medewerker Geo-data BAG houd je je vooral bezig met de uitvoering van de Wet Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG). Je belangrijkste taak is het verzorgen van en zorgen voor het tijdig registreren en archiveren van gegevens conform de vastgestelde eisen. Hierbij werk je nauw samen via een geautomatiseerd systeem met de medewerkers binnen de organisatie.

 

Werkzaamheden:

  • Verwerking van BAG registratie in Vicrea.
  • Het archiveren van brondocumenten conform de wettelijke vereisten en termijnen
  • Het bewaken van de administratie op kwaliteit, compleetheid en actualiteit.
  • Vervaardigen van huisnummerbesluiten.

 

 

Wie ben jij

Je hebt een MBO werk- en denkniveau met een sterke voorkeur op het gebied van Geo-Informatie en je staat open voor persoonlijke ontwikkeling. Je neemt graag initiatieven die ons verder brengen en stemt deze af. Je bent een communicatief vaardige teamplayer en hebt oog voor je collega’s.

 

Wat breng je mee 

  • brede kennis van (geo)basisregistraties;
  • Aantoonbare kennis en werkervaring met de BAG
  • ervaring met tools zoals Vicrea is een pré;
  • een sterk analytisch vermogen, je werkt zeer nauwkeurig;
  • ervaring met digitale communicatie technieken (o.a. Microsoft-teams). 
  • de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken.

 

 

Meer over het team?

Bij team Geo-data werken we met veel passie en zien we elkaars kracht. Deze weten we optimaal te benutten om efficiënt en doelbewust ons werk te kunnen doen. Je hebt als medewerker een hoge eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven dan ook in ondersteunend leiderschap, zodat medewerkers in hun kracht staan en excelleren. Team Geo-data is een onderdeel van de afdeling Stadsbedrijf. Wij geven bewoners, collega’s, ondernemers en partners van de gemeente Almere overzicht in een complexe omgeving waar veel gegevens beschikbaar zijn en elke dag meer gegevens bijkomen. 

Wij geven gegevens een gezicht!

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten