Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker evenementen en APV 28-32 uur (zzp)

Geplaatst 31 jan. 2023
Project ID: YIS 9127649
Plaats
Boxtel, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 20 feb. 2023
Einde: 31 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 7 feb. 2023 13:00

Startdatum; 20-2-2023

Einddatum 31-5-2024

Schaal 9


Als medewerker Evenementen, Horeca en Vergunningen pak jij het vergunningsproces van A tot Z op. Jij ontvangt de aanvraag, scant op knelpunten, voert het gesprek en borgt de kwaliteit en veiligheid voor o.a. buurtbarbecues, festivals op Velder, kermissen en het MegaPiratenFestijn.

Denk jij in mogelijkheden en word jij de spil tussen de aanvragers en de overheid? Wil jij voor 32 tot 36 uur per week werken?

 

Wat je gaat doen

Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de realisatie van producten binnen het werkgebied APV, Alcoholwet en bijzondere wetten. Hiermee zijn jouw taken:

 

  • Voor aanvragers en organisatoren van evenementen ben jij als casemanager het eerste aanspreekpunt. Je toets en beoordeelt aanvragen. Hierbij heb je o.a. oog voor risico verhogende factoren en toepasbare beheersmaatregelen.

  • Bij evenementen ben je een intermediair tussen organisatoren en gemeente/diensten, zoals politie, brandweer en GHOR. Jij initieert voorbereidings- en evaluatiegesprekken, geeft sturing bij het aanleveren van de juiste en benodigde stukken, maakt eventuele knelpunten bespreekbaar, stemt (praktische) zaken rondom vergunning af en bent het aanspreekpunt vanuit MGD bij (grote) evenementen.

  • Je adviseert de burgermeester en wethouders over de evenementen en aanvragen Alcoholwet.

  • Je bent de achtervang van onze BIBOB-medewerker waardoor we samen deze continuïteit borgen.

  • Tenslotte ben je een sparringspartner voor collega’s en geef je gevraagd of ongevraagd advies. Je denkt mee in de ontwikkeling van het team, de processen en het vakgebied.

 

Wie ben jij?

  • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.

  • Analytisch sterk, waarbij voor bovenstaande werkzaamheden kennis en ervaring met APV, de Alcoholwet en bijzondere wetten een pré is.

  • Met jouw open houding en sterk inlevingsvermogen maak jij de juiste verbinding en bouw je een sterk netwerk op.

  • Je bent organisatorisch sterk en durft beslissingen te nemen. Dankzij jou is er vanaf aanvraag tot evaluatie overzicht over evenementen en vergunningaanvragen.

  • Tenslotte heb je gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

 

Het team

Het cluster Openbare Orde & Veiligheid bestaat op dit moment uit vijf collega’s en maakt onderdeel uit van het team Bestuurlijke Ondersteuning. Het team Bestuurlijke Ondersteuning ondersteunt de organisatie zowel intern als extern op het gebied van integrale veiligheid, communicatie en bestuurssecretariaat. Wij kijken uit naar een collega met humor en daadkracht. Een collega die zowel de verbinding binnen de organisatie, als daarbuiten vasthoudt en versterkt.

 

Het aanbod

Hard werken, hard lachen en vooral ook samen! Dat is wat we je bieden bij MijnGemeenteDichtbij. Samen dingen doen, die er écht toe doen. Wij geloven in jouw kennis, kunde en authentieke manier, iets waar we natuurlijk graag iets tegenover zetten: 

  • Een functie voor maar liefst twee gemeentes in de werkorganisatie MijnGemeenteDichtbij. We werken samen voor onze inwoners, ondernemers, instellingen, colleges en raden van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel.