Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker dienstverlening facilitair (zzp)

Posted Jun 2, 2022
Project ID: YIS 9115762
Location
BLADEL
Duration
5 maanden
(Jul 1, 2022 - Nov 30, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 17, 2022 2:00 PM

Start: 1 juli

Eind: 1 december

Uren: 24-32 uur

Schaal: 8

 

 

Een duizendpoot en redder in nood, zo kunnen we jou wel noemen. Want jij schiet al je collega’s te hulp. 

Zowel op het gebied van ICT als vastgoed en facilitair. 

Bijvoorbeeld wanneer iemand geen toegang heeft tot de telefoon-app of problemen heeft met het opstarten van het presentatiescherm. Of als de lift uitvalt of het alarm afgaat zonder reden. 

Met een goed team achter de hand, weet jij deze uiteenlopende problemen op te lossen. Met als resultaat: veel dankbaarheid van je collega’s.

 

Dit ga je doen

Samen met jouw collega’s sta je voor een mooie uitdaging: medewerkers bij gemeente Bladel vooruithelpen op het gebied van ICT, vastgoed en facilitair. 

 

Hoe je dat dan gaan doen? 

Je kan rekenen op hulp van onze regionale servicedesk op het gebied van ICT, je wordt ondersteund door een team van twee bodes en je kan voor bouwkundig advies terecht bij onze gebouwenbeheerder. Je draagt bij aan de professionalisering van het facilitair team door bijvoorbeeld antwoorden op veelvoorkomende vragen uit te werken. Zodat je deze de volgende keer snel kunt vinden.

Jouw werk is superafwisselend. Wanneer collega’s – van medewerkers tot bestuursleden – vastlopen, nemen ze contact met je op. Soms per e-mail, en bij spoed telefonisch. Je staat deze mensen te woord en vraagt goed door. Het meeste pak je zelf op. Is er specialistische hulp nodig? Dan schakel je bijvoorbeeld een ICT-specialist of de gebouwbeheerder in.

Is het probleem opgelost? Dan geef je dit door aan de melder en vraag je of hij of zij tevreden is. Daarnaast controleer je of afspraken met bijvoorbeeld de regionale SSC servicedesk of schoonmaakdienst worden nagekomen. Met dit alles zorg je dat collega’s weer verder kunnen werken. Hiermee draag je bij aan de zorg voor mensen die werken bij gemeente Bladel. 

Hoe mooi is dat?

 

 

Dit ben jij

Communiceren? Laat dat maar aan jou over. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en biedt graag een luisterend oor. Ook wanneer mensen je in eerste instantie minder vriendelijk benaderen, stel jij je geduldig op en weet je hen gerust te stellen. Daarnaast kun je goed analyseren en zoek je keer op keer naar de vraag achter de vraag. Op deze manier vind je de beste oplossingen. En ICT, dat kent voor jouw geen geheimen! Als je het niet weet krijg je het met jouw nieuwsgierige houding snel onder de knie.

 

Verder heb je:

Minimaal mbo 4-niveau, met enkele jaren ervaring of een opleiding op HBO niveau

 

 

Waar ga je werken?

Je komt te werken voor team IPB (informatie- en procesbeheer) welke onderdeel is van de afdeling Dienstverlening en Bedrijfsvoering (DVBV). De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering wordt aangestuurd door afdelingshoofd Miranda van Camp. De afdeling bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Er is een goede mix van mensen uit alle leeftijdscategorieën.

 

Het team IPB heeft als belangrijkste aandachtgebieden informatieveiligheid, privacy, gegevensmanagement en informatiebeleid. Ook wordt binnen het team het applicatiebeheer uitgevoerd van het documentmanagement systeem (DMS) en het sjablonensysteem. Het team zorgt ook voor het registreren van de ingekomen post, het beheer van het digitale en papieren archief, de bodewerkzaamheden en alle facilitaire zaken zoals schoonmaak, koffievoorziening en het beheer van het gemeentehuis.

 

Similar projects

+ Search all projects