Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker crediteuren- en debiteurenbeheer (zzp)

Posted Mar 6, 2023
Project ID: YIS 9129667
Location
Gennep , Limburg
Duration
3 maanden
(Mar 13, 2023 - Jun 11, 2023)
Hours/week
20 hrs/week
Payrate range
0 - 59 €/hr
Application Deadline: Mar 10, 2023 12:00 PM

Startdatum: zsm

Periode: 3 maanden met de mogelijkheid tot verlenging

Urenaantal p/w: 20-24

Tariefrange: 49-53 Euro

Geen thuiswerken

Gemeentelijke ervaring is gewenst

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Medeweker crediteuren- en debiteuren administratie

Wie zijn wij

De gemeente Gennep is een kleine gemeente met 17.000 inwoners en is schitterend gelegen in Noord-Limburg. We proberen onze inwoners en ondernemers zo goed mogelijk van dienst te zijn, door goed naar hun ideeën te luisteren en ze hierbij te ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat het er ook in de toekomst goed wonen, werken en recreëren is.

We zijn een kleine, hechte organisatie waar je je optimaal kunt ontwikkelen en je talenten en kansen volop kunt benutten. En wat is nu een mooiere plek om dat te doen dan in een nieuw fris, groen gemeentekantoor midden in het pittoreske centrum van Gennep? Met uitzicht op het wereldberoemde ooievaarspaar bovenop het oude stadhuis op de Markt. En voor een frisse neus loop je niet alleen het centrum in, maar sta je ook zo aan de Niers. Over de dijk kijk je uit naar de verschillende kernen met elk hun eigen karakter.

Samen maken we Gennep!

Als medewerker bij de gemeente Gennep krijg je alle ruimte om je eigen invulling aan het werk te geven. Door de kleinschaligheid van de gemeente is je takenpakket breed en je werk divers. Bovendien heerst er een prettige en informele werksfeer.

De lijntjes met het management en bestuur, maar ook met de inwoners en ondernemers, zijn kort. Zo weten we goed wat er leeft en pakken we uitdagingen en kansen op.

De gemeente Gennep stimuleert medewerkers om te leren, zich verder te ontwikkelen en hun talenten optimaal te benutten. Onze focus ligt op coaching, een sterkere adviesrol creëren én investeren in een communicatieve organisatie.

Hier ga je werken 

De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit de teams Beheer en Ondersteuning en Beleid en Advies. Je komt te werken in het team Beheer en Ondersteuning/financiën & control. Het is een divers team wat bestaat uit een mix van ervaren medewerkers en aankomend jong talent. Het team draagt zorg voor het financieel beheer en beleid van de gemeente. Het team staat voor het leveren van kwaliteit van de op te leveren producten waaronder de jaarrekening en de begroting. Vanuit een gedegen financiële administratie ondersteunen we de gemeente. Het team anticipeert op diverse ontwikkelingen zoals de digitale dienstverlening en de toenemende controledruk. Het team is volop in beweging.

Dit ga je doen als medewerker financiële administratie

Het werk omvat het gehele pakket van een financiële administratie waarbij het accent ligt op de crediteurenadministratie. Je draagt onder andere zorg voor het verwerken van facturen in het financieel systeem inclusief het uitzetten van deze facturen via de juist route in de organisatie, uitvoeren van correcties en uitvoeren van betalingen. Er is een basis gelegd om dit proces te digitaliseren en optimaliseren. Daarnaast heb je nog andere financiële taken zoals het mede bijhouden van de debiteurenadministratie en de banken.

Dit ben jij

Je beschikt over:

·        een relevante en afgeronde MBO-opleiding op financieel/administratief gebied;

·        aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;

·        ervaring met Key2Financiën of andere boekhoudingsapplicatie is een pré;

·        een proactieve en dienstverlenende werkhouding;

·        een accurate en nauwkeurige werkwijze;

·        een gezonde dosis humor en bent een teamplayer.

Competenties

·        Veranderingsbereidheid

·        Omgevingsbewustzijn

·        Planmatig werken

·        Kwaliteitsgericht

Similar projects

+ Search all projects