Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker communicatie (zzp)

Posted Dec 22, 2022
Project ID: CommBaren122023
Location
Barendrecht, Zuid-Holland
Timeline:
3 months
Starts: Jan 23, 2023
Ends: May 7, 2023
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jan 18, 2023 12:00 PM

Startdatum (gewenst)?zsm

Einddatum? 4 maanden (afhankelijk van startdatum)

Optie tot verlenging? ja

Min/max aantal uur per week? 28-36

Vaste werkdagen gewenst / vereist? maandag tot en met donderdag

Mogelijkheid tot thuiswerken? ja 

Schaal CAR UWO? 9

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomstVacature

Must haves (knockouts)?

  • Flexibel iemand, goed inspelen op urgente onderwerpen, makkelijk contact maken, durft vragen te stellen, is ondernemend met een hands on mentaliteit, zelfstandig de organisatie door gaat en mensen te interviewen.

  • Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 2 jaar 

 

Pre's?

Ervaring met content en het maken van video’s, grafische vaardigheden zodat dit werk kan worden opgepaktCommunicatiemedewerker 28-36 uur per week


Wat is de kern van jouw functie?

Jij adviseert ons over de media-aanpak. Je neemt hierin het initiatief. Wat is de boodschap? Voor wie is die bedoeld? Hoe en waarmee gaan we doelgroep effectief bereiken? Daarnaast verzorg je concreet de redactie van de inhoud. Je werkt in nauw overleg met je collega’s en bestuurders. Inderdaad, je bent van alle markten thuis.


In welke context werk je bij ons?

We hechten er grote waarde aan permanent in verbinding te staan met de samenleving. Via allerlei kanalen, van de vertrouwde (dag-) bladen tot en met social media. In algemene berichtgeving én in persoonlijke contacten. Luisteren naar wat inwoners ons vertellen en helder toelichten hoe hun mening van invloed is geweest op onze besluitvorming vinden we belangrijker dan zenden en overtuigen.


We werken consequent vanuit onze kernwaarden: betrokken, betrouwbaar, benaderbaar voor onze inwoners en met een menselijke maat. In onze uitingen naar buiten willen we dat deze stijl herkenbaar is. In de samenleving leven verschillende voorkeuren voor media en wijze van berichtgeving. We houden hier graag rekening mee.

Deze ambities vragen om een goed doordachte media-aanpak van de gemeente. In de praktijk betekent dat we maatwerk willen leveren in bepalen van de doelgroep, media- en kanaalkeuze, bepalen van inhoud en de communicatiestijl. Het betekent ook intensief sparren hierover met bestuurders en collega’s. Met elkaar komen we bij elk onderwerp tot een krachtige, toegesneden communicatie-aanpak, telkens weer. En hierna, de handen uit de mouwen en tot concrete uitvoering overgaan!


Onze verwachtingen?

Natuurlijk verwachten we dat je inhoudelijk je vak verstaat. Wat zien we nog meer graag in je terug?

Dat je.....

- weet waar de politieke risico’s zitten in je werk;

- voor hoogwaardige producten gaat;

- makkelijk switcht tussen taken en onderwerpen;

- snel en duidelijk reageert op vragen, wensen of klachten;

- aanvoelt wat er leeft en speelt in samenleving, politiek en organisatie;

- de juiste ‘tone of voice’ weet te kiezen.


Similar projects

+ Search all projects