Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker communicatie (zzp)

Geplaatst 12 aug. 2022
Project ID: YIS000794
Plaats
Waalre, Noord-Brabant
Uren
28 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 29 aug. 2022
Einde: 30 nov. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 aug. 2022 14:00

Start: zsm

Duur: 30-11-2022

Uren: 28 uur

Schaal: 7

Tarief: passend bij werkervaring

 

Ben je net afgestudeerd in de richting van communicatie of multimedia design en wil je een aantal maanden werkervaring opdoen bij een gemeente? Of kom je uit een hele andere hoek maar hebben websites en social media geen geheimen voor jou? Mooi, dan hebben we misschien wat voor je!

 

  • Wil je de rest van je leven ambtenaar zijn? Een nobel streven, maar dat hoeft voor deze klus niet. We zoeken namelijk iemand die ons enkele maanden komt versterken. Maar mocht het goed bevallen, dan kunnen we altijd verder kijken.
  • Heb je een 9 tot 5 mentaliteit? Hoeft ook niet, wij werken volledig hybride wat je veel flexibiliteit en vrijheid geeft.
  • Heb je hobby’s of juist niet? Allebei prima, we zoeken iemand voor rond de 28 uur. Daar kunnen we het dus over hebben.
  • Is bureaucratie jouw ding? Komt vast ooit nog van pas, maar nu niet, wij hebben korte lijnen en schakelen snel.
  • Ben je gezellig en werk je graag samen? Top, je directe collega's ook. En al onze andere collega’s trouwens ook.
  • Vind je dit een suf bericht en denk je: dat kan beter? Ik ook! En daarom zoeken we creatief talent dat zich stort op onze website, sociale mediakanalen en content.

 

Lijkt je dit een leuke uitdaging? Reageer dan snel!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten