Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker civiele techniek (zzp)

Geplaatst 21 feb. 2022
Project ID: YIS 9109893
Plaats
Geldrop
Uren
36 uur/week
Periode
Start: 1 apr. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 28-02-2022 12:00 uur

Startdatum: 1 april 2022

Einddatum: 1 oktober 2022

Richtlijntarief 55€/uur

 

Onze organisatie

Wij zijn een gemeente met veel ambitie en werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen te zorgen voor een fijne woon, werk- en leefomgeving. We willen voortvarend inspelen op vragen van de samenleving of, beter nog, deze vragen voor zijn. Daarom blijven we onze interne organisatie doorontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld steeds meer opgavegericht. Nog veel belangrijker vinden we dat onze gemeente een informele organisatie is waarbinnen we streven naar verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap.

 

Team Realisatie

Het team Realisatie bestaat uit de vakgebieden civieltechniek, weg- en waterbeheer, cultuurtechniek, toezicht op werken en geo-informatie. Binnen het team Realisatie voeren we veel in ‘eigen huis’ uit. We ontwerpen, tekenen en realiseren zelf projecten in de openbare ruimte. Dit varieert van kleine wegaanpassingen tot grote reconstructies, groot onderhoud, herinrichtingen en nieuwbouwprojecten. Geo-informatie is daarbij een belangrijk ondersteunend taakveld.

 

Woningbouwimpuls

De komende jaren is het de bedoeling dat er 3.000 nieuwe woningen bijkomen in onze gemeente. We hebben een rijkssubsidie van 8 miljoen euro gekregen vanuit de Woningbouwimpuls en investeren zelf hetzelfde bedrag. Deze investeringen zitten deels in het openbare gebied rondom de woningen.

 

Je functie:

Binnen de gemeente Geldrop-Mierlo wordt veel in ‘eigen huis’ uitgevoerd. We ontwerpen, tekenen en realiseren zelf projecten in de openbare ruimte. Dit varieert van kleine wegaanpassingen tot grote reconstructies, groot onderhoud, herinrichtingen en nieuwbouwprojecten.

 

In deze veelzijdige en flexibele functie, ben je inzetbaar in alle voorkomende fasen van een civieltechnisch project. Je vervult de volgende taken en werkzaamheden:

·        Het maken van bestekken en werktekeningen ten behoeve van projecten op het gebied van civieltechnische werken (verhardingen en riolering).

·        Het maken van voor- en nacalculaties en bijkomende werkzaamheden voor civieltechnische werken.

·        Het begeleiden en ondersteunen bij aanbestedingen/inkopen van civieltechnische werken.

·        Je vertegenwoordigt binnen projectgroepen de discipline civiel techniek.

·        Je bent belast met diverse (kleine) taken ten behoeve van het onderhoud en beheer van de openbare ruimte. 

 

Onze wensen:

  • Van kandidaten voor deze functie verwachten wij een mbo-diploma met meerdere jaren ervaring binnen civiele techniek of een hbo-diploma richting civiele techniek. Het is een pré als je bekend bent met de gemeentelijke organisatie.
  • Je hebt ervaring met de voorbereiding van civieltechnische projecten in de openbare ruimte en je hebt ervaring met het tekenen in AutoCad (InfraCad) en in het bestekschrijven volgens de RAW-systematiek (voorkeur met GWW-bundel).
  • Je stemt je werkzaamheden integraal af met de verschillende vakdisciplines voor het benodigde draagvlak en je kunt zelfstandig werken. Zo nodig bedenk je mogelijke (creatieve) alternatieven. Collega’s omschrijven jou als een enthousiaste en open collega, die zijn doelen weet te bereiken en klantgericht is. Je bent gedreven en kunt goed samenwerken in een team. Verder ben je leergierig en blijf je je ontwikkelen op het vakgebied maar ook daarbuiten. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten