Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker burgerzaken (zzp)

Posted Sep 20, 2022
Project ID: YIS 9121070
Location
Boxtel, Noord-Brabant
Timeline:
3 months
Starts: Oct 1, 2022
Ends: Dec 31, 2022
Hours/week
8 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 27, 2022 2:00 PM

Startdatum: 1-10-2022 

Einddatum: 31-12-2022

Uren: 8 per week

Schaal 8

 

Voor MijnGemeenteDichtbij.

Wat je gaat doen

Je gaat werken in onze backoffice en daar houdt je je vooral bezig met (complexe) aanvragen op het gebied van Basisregistratie personen (BRP), burgerlijke stand en nationaliteitswetgeving. Inwoners en collega’s kunnen bij jou terecht voor vragen over deze veelzijdige en vaak actuele onderwerpen. 

Verder toets en beoordeel je of alle relevante informatie over de aanvraag beschikbaar is in afstemming met de inwoner. Je adviseert over de toekenning van aanvragen en verzorgt de administratieve afwikkeling van de procedure. Een signalerende rol vervul je waar het gaat om zaken als adres- en identiteitsfraude. 

Je weet hoe en wanneer je de vele regels moet toepassen. Daar waar je knelpunten signaleert, kom je met verbetervoorstellen.

 

 

Functie-eisen die wij graag terug zien in jouw CV:

  • Bij voorkeur bekend met het programma Key2Burgerzaken van Centric
  • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente is vereist

 

Similar projects

+ Search all projects