Gemeenteprojecten

Freelance Medewerker beheer riolering en open water

Geplaatst 15 jun. 2021
Project ID: YIS 9096956
Plaats
Heeze
Duur
6 maanden
(1 jul. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
16 hrs/week
Tarief
55 - 70 €/month

Locatie: Heeze

Sollicitatie deadline: 22-6 om 10:00 uur


Functieomschrijving 

Je bent aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken mbt water en riolering, en draagt (mede) verantwoordelijkheid voor het strategisch beleid en beheer van de civieltechnische componenten van de openbare op het gebied van riolering , oppervlaktewater, grondwater en water gerelateerde zaken voor de klimaatadaptatie (door het leveren van vaktechnische input). Je werkt samen met een beheermedewerker.

  1. Ondersteuning van beheermedewerker voor de uitvoering van beheertaken. Hierbij kun je denken aan onderhoud van bestaande contracten, revisies verwerken in GBI, lichte AutoCad werkzaamheden. Voor ingewikkelde tekeningen wordt een bureau ingeschakeld.
  2. Uitvoering beleidstaken mede voortkomend uit het VGRP waarin o.a. onderzoek en beleid zijn beschreven; met name actualisatie van de VGRP.
  3. Toetsen/adviseren van plannen en bouwvergunningaanvragen op het gebied van regen- en rioolwaterafvoer, en andere ondersteuning van teams die met open water en riolering in aanraking komen, en jouw input hard kunnen gebruiken voor het realiseren van diverse plannen en projecten.


Functie-eisen

Ervaring met een vergelijkbare rol voor het dagelijkse beheer van open water en riolering vinden we belangrijker dan een specifieke opleiding. het spreekt echter voor zicht dat een passende vooropleiding wel van groot belang is, evt door aanvullende afgeronde cursussen.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten