Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker beheer gegevens openbare ruimte (zzp)

Geplaatst 29 aug. 2023
Project ID: YIS 9138638
Plaats
Horst, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 okt. 2023
Einde: 31 mrt. 2024
Tarief
63.5 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 sep. 2023 14:00

Startdatum: 02-10-2023

Einddatum:31-03-2024

Werklocatie: Horst, Nederland

Aantal uren per week:32

Aantal dagen per week:4

Richtlijntarief: €63,50 - €78,50



Heb je kennis van of interesse in basisregistraties grootschalige topografie (BGT), GEO-informatiesystemen en ben je geïnteresseerd in het beheer van de openbare ruimte? Dan zoeken wij jou!



Als medewerker beheer gegevens openbare ruimte draag je bij aan het juist invoeren en beheren van de beschikbare data uit de openbare ruimte. Je verwerkt niet alleen de gegevens, maar je staat ook klaar voor je collega’s om vragen te beantwoorden en te ondersteunen op gebied van databeheer.



Het team:


Team Openbare Werken bestaat uit twee eenheden: de binnendienst en de buitendienst. De binnendienst bestaat uit 25 medewerkers en geldt als "het ingenieursbureau" en is verantwoordelijk voor het opstellen van beleid en de uitvoering van planmatig onderhoud en projecten. De buitendienst bestaat uit 40 medewerkers en verzorgd het onderhoud van wegen, bermen, watergangen, plantsoenen, bomen, wegmeubilair en riolering. We kennen de volgende aandachtsgebieden; wegen, verkeer, groen, cultuurtechniek, afval, duurzaamheid, water en riolering. 

Horst aan de Maas dat zijn wij:


Een tikje verlegen, bescheiden en nuchter. Harde werkers, die weten wat ze hebben bereikt, maar soms nog te weinig stilstaan bij hoe bijzonder dat eigenlijk is. Horst aan de Maas is geboren op het snijvlak van veen, zand en klei. In de afgelopen 100 jaar is Horst aan de Maas uitgegroeid tot een van de meest welvarende en gelukkige gemeentes van Nederland. Misschien zelfs wel van de wereld. En dat hebben we te danken aan onze grootouders. Zij hebben Horst aan de Maas getransformeerd; van slechte grond, naar agrarisch koploper van de wereld. Hoe? Door samen aan te pakken. Met vindingrijkheid en hard werken.

Wij zijn aanpakkers en zorgen er samen voor dat we toewerken naar een gezonde, duurzame en veilige samenleving waar we met elkaar leven, wonen en werken. 16 hechte dorpen met trotse inwoners, waar het fijn is om op te groeien en waar je gezond en gelukkig oud kunt worden. Nu en in de toekomst.

Jouw werkweek:


Als beheerder gegevens openbare ruimte verwerk en analyseer de beschikbare data uit de openbare ruimte in het beheersysteem iAsset. Belangrijk in jouw functie is de relatie met weg-, water-, riool- en groenbeheer. Samen met jouw collega’s zorg je voor juiste, actuele en volledige data en ondersteun je de dienstverlening van de teams van Openbare Werken. Je zorgt ervoor dat we voldoen aan de wettelijke verplichtingen en je denkt mee in onze doorgroei in objecten beheer en de verplichtingen uit de omgevingswet.

Een collega aan het woord:


Als nieuwe collega kom je bij ons terecht in een leuk divers team bij de binnendienst van team openbare werken. Uit ervaring blijkt dat nieuwe collega’s zich snel op hun gemak voelen, door de hechte band onderling en de no nonsens cultuur die er heerst.

Je hebt vrijheid om jezelf te ontwikkelen in je werk, je nieuwe collega’s staan graag klaar om te helpen om je nieuwe functie goed uit te voeren.

Er is recent een overstap gemaakt naar het beheersysteem iAsset. Dit is een mooie uitdaging om jouw kennis en ervaring bij ons team in de praktijk te brengen.

Kennis & kwaliteiten:


  • Je bent nauwkeurig, analytisch en werkt resultaatgericht

  • Mbo of hbo werk en denkniveau.

  • Vakkennis weet je te combineren met gezond verstand.

  • Je bent in staat overzicht te houden en hoofd- en bijzaak van elkaar te onderscheiden.

  • Enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré;

  • Kennis en ervaring met het CAD-pakket: Autocad/ Topocad is een pré 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten