Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker beheer en onderhoud openbare ruimte (zzp)

Posted Jul 21, 2022
Project ID: YIS 9118367
Location
Asten , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Oct 3, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 29, 2022 12:00 PM

Duur: Start zsm tot 31/12/2022

Functie schaal: 9

Senioriteits niveau: senior, medior mag ook

Richtlijntarief: 61,25 euro ; het is vrij aan te bieden voor een ander tarief, zolang het maar passend is bij de kennis en ervaring.

 

 

Jouw taken:

• Je stuurt de medewerkers van het team op integrale wijze aan door het verdelen en laten uitvoeren van taken en werkzaamheden. Je zorgt hierbij voor een fijne werksfeer door een motiverende rol aan te nemen en weet overview te houden op de taken en werkzaamheden.

• Je draagt zorg voor de capaciteitsaanvragen, roosters, rapportages en voor de afstemming met belanghebbende zoals in de Dienstverleningsovereenkomst (DVO) Asten Someren.

• Je adviseert, ondersteunt en voert directievoering op onderhoudswerkzaamheden en participeert daarbij in probleemstellingen met onder andere aannemers, nutspartijen en telecombedrijven.

• Je draagt zorg voor de vaktechnische kwaliteit van evaluaties, adviezen, contractbeheer etc. die in en vanuit het team worden opgesteld.

• Je ondersteunt, bewaakt en levert het vakinhoudelijk deel aan voor producten openbare ruimte in de Planning & Control cyclus.

• Je bent een sparringpartner van de teamleider als het gaat om o.a. de (door)ontwikkeling van het team, de processen, de werkwijzen, de taken en werkzaamheden in het team.

 

 

Jij neemt mee: 

De gemeente Asten is een ambitieuze gemeente, gericht op ontwikkeling van mens en organisatie. Daarbij zoeken we actief de samenwerking op met de maatschappij om gezamenlijke opgaven doeltreffend aan te pakken. Dit vraagt om een omgevingsbewuste, flexibele en klantgerichte houding van ons als organisatie en van jou als professional. Samen bepalen we het succes!

Werkplezier gaat bij ons hand in hand met veel verantwoordelijkheden, uitdagend werk en de ontwikkeling van jezelf als professional. Hierdoor kun jij echt het verschil maken.

 

Wie ben jij?

• Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek of cultuurtechniek en bezit aantoonbaar hbo werk/denkniveau ;

• Kennis en ervaring met de UAV 2012 en de RAW 2015 is een pré

• Je bent liefst in het bezit van VCA/VCA-VOL

• Je beschikt over een visie op het duurzaam beheren en onderhoud van de openbare ruimte, die je met enthousiasme en overtuiging kunt overbrengen;

• Je bezit goede communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Similar projects

+ Search all projects