Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker BAG & BGT (zzp)

Geplaatst 4 feb. 2022
Project ID: YIS 9108952
Plaats
Valkenswaard
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 4 feb. 2022
Einde: 31 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 11-02 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden

Uren per week: 32

Functieschaal: 8

Uurtarief: maximaal € 55 (tarief afhankelijk van achtergrond en ervaring)

 

Waar kom je te werken?


Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt sinds 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk & inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Als medewerker BGT & BAG ga je aan de slag bij het team Gegevensbeheer binnen de afdeling Techniek en Gegevens. Hierbinnen werk je in het cluster Geo voor de 4 (klant)accounts Heeze-Leende, Cranendonck, Valkenswaard en de A2-samenwerking zelf. Het cluster Geo binnen team Gegevensbeheer bestaat uit 7 medewerkers. Je werkzaamheden voer je uit op één van de drie locaties van de A2 samenwerking, Budel, Heeze of Valkenswaard, of vanaf je thuis-werkplek.
 

 

Wat ga je doen?
Binnen het team Gegevensbeheer ben je samen verantwoordelijk voor het beheer van de BGT en BAG. Als Medewerker BGT & BAG zijn de volgende taken jouw hoofdtaken:
 

  1. BGT:
  • Afhandelen van terugmeldingen en mutatiesignalen, deels op basis van berichtenverkeer
  • Verwerken van landmeetkundige metingen en uitvoeren van stereokarteringen
  • Verwerken van mutaties van BGT-objecten en levering aan de Landelijke Voorziening BGT
  • Afstemming met medewerkers van Beheer Openbare Ruimte en ruimtelijke projecten.



 

  1. BAG:
     
  • Beoordelen en verwerken van omgevingsvergunningen, bouw- en sloopsignalen in de BAG, inclusief het opstellen van brondocumenten, waaronder huisnummerbesluiten.
  • Intekenen voorlopige pandgeometrie en verwerken definitieve pandgeometrie uit de BGT
  • Afhandelen van terugmeldingen en mutatiesignalen op BAG gegevens, waar nodig met of het uitvoeren van dossieronderzoek en verwerking van noodzakelijke mutaties.
  • Afstemming met medewerkers van vergunningen, handhaving en toezicht en andere afdelingen waar gegevensuitwisseling mee plaats vindt.

 

Om deze hoofdtaken te kunnen uitvoeren heb je minimaal een afgeronde vakgerelateerde MBO-opleiding (niveau 4) of je beschikt aantoonbaar over een MBO/MBO+ werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting Bouwkunde, Landmeetkunde, Geodesie, GWW-ICT of Civiele Techniek. Daarbij heb je ruimtelijk inzicht en ben je goed in staat om bouwtekeningen en andere ruimtelijke ontwerpen of revisietekeningen te kunnen lezen.


Je hebt kennis van en ervaring met de basisregistraties BGT en/of BAG en bij voorkeur een opleiding of cursussen gedaan op het gebied van de BGT en/of BAG. Ervaring met dg DIALOG BGT is een vereiste. Ervaring met Vertex, QGIS en/of AutoCAD is een pré.
Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en grotendeels zelfstandig. Je hebt geen drempel om af te stemmen met je collega’s wanneer je ergens niet uitkomt. Je hebt een brede interesse en duidelijke affiniteit met het werkveld. Verder is het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).
 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten