Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker backoffice uitvoering sociaal domein (zzp)

Posted Mar 13, 2023
Project ID: YIS 9130139
Location
Budel , Noord-Brabant
Duration
5 maanden
(Apr 1, 2023 - Sep 14, 2023)
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 31, 2023 1:00 PM

Start: zsm

Duur: =/- 5 maanden

Uren: 16 uur (meer is niet bespreekbaar ivm budget)

Tarief: passend bij schaal 8

Alleen een ervaren back-office medewerker: mensen in opleiding kunnen zich niet voorstellen, aub ook alleen kandidaten die 16 uur beschikbaar zijn, meer uren zijn niet bespreekbaar.

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Wij zijn op zoek naar een tijdelijke medewerker binnen de backoffice die in velerlei opzichten inzetbaar en actief betrokken is bij sociale vraagstukken. Zo dien je administratief, juridisch en financieel over goede vaardigheden te beschikken. Je bent in staat om snel en accuraat verbanden te kunnen zien en leggen en situaties in te schatten.

 

Je werkt in een dynamische omgeving waarbij een hoge omzet- of productiesnelheid wordt verwacht en waarin veelal sprake is van duidelijke piekmomenten. Het is dan ook van belang dat je over een flinke dosis relativeringsvermogen en stressbestendigheid beschikt en onder druk en met deadlines kunt werken.


Het is een hele brede functie met diverse, uiteenlopende en veel verschillende taken.

 

Je ondersteunt de consulenten en teamleiding binnen het integrale proces van dienstverlening en bent - ook op project- en incidentbasis - inzetbaar op de diverse ontwikkelingen binnen de bedrijfsvoering van het team.

  

Opdracht

De backoffice is gepositioneerd binnen het team uitvoering sociaal domein. Het team uitvoering sociaal domein omvat de domeinwetten Jeugdwet, Wmo en Leerplicht inclusief aanpalende regelingen. De duur van de opdracht is van 1 april 2023 tot 15 september 2023. De omvang in uren bedraagt 12-16 uur per week.


Wat ga je doen?

-        Je voert de dagelijkse telefoondienst uit – samen met de collega’s van de backoffice – waarbij informatieverstrekking en (door)verwijzing centraal staan, complexe zaken uitgezocht en naar de consulenten doorgezet worden en/of zelf zaken afgehandeld (advies) worden voor zover dat mogelijk is.

-        Je beheert het postvak Sociaal Team, wat onder meer inhoudt het verwerken van aanvragen in de vakapplicatie Zorgned of het doorzetten dan wel afhandelen hiervan.

-        Je verwerkt af te geven (jeugd) beschikkingen, waarbij het controleren van a) wat toegekend of aangevraagd wordt en b) het woonplaatsbeginsel onderdeel is van de taak.

-        Je controleert en stelt af te geven Wmo beschikkingen op.

-        Je verzorgt/beheert het berichtenverkeer en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden.

-        Je voert gegevens vanuit cliëntervaringsonderzoeken (CEO’s) in en verwerkt deze.

-        Je voert administratieve werkzaamheden uit behorende bij de werkzaamheden die aan het team zijn opgedragen.

-        Je verricht ondersteunende werkzaamheden voor de functies binnen het team uitvoering sociaal domein.

-        Een ‘bescheiden’ klantcontact behoort eveneens tot de taken van de backoffice.

 

Wat breng je mee?

-        Een door opleiding en/of werkervaring verkregen Mbo-niveau op financieel-/administratief-/juridisch gebied

-        Kennis van de voor de functie relevante wet- en regelgeving binnen de Wmo en Jw

-        Kennis van de toepasselijke vakapplicatie (Zorgned) en van geautomatiseerde gegevensverwerking is een pre.

-        Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden.

Similar projects

+ Search all projects