Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker APV (zzp)

Geplaatst 24 okt. 2022
Project ID: YIS 9122721
Plaats
Bladel, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 19 dec. 2022
Einde: 31 mei 2023
Tarief
45 - 55 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 okt. 2022 12:00

Startdatum 19-12-2022

Einddatum 31-5-2023

36 uur, medior niveau

Richttarief Euro 51,50  geen knockout

 

Medewerker APV en bijzondere wetten 

(Evenementen, Drank- en Horeca, APV)

36 uur per week (periode december 2022-mei 2023)

 

Kruip in de huid van…

Als medewerker APV en bijzondere wetten behandel je aanvragen en meldingen op het gebied van APV (Algemene Plaatselijke Verordening) en bijzondere wetten zoals een aanvraag voor een evenementen- of horecavergunning. Je hebt met veel partijen en belangen van doen. Je voert de regie, denkt mee met de klant en andere belanghebbenden en zoekt naar oplossingen op maat. Je coördineert en leidt processen en procedures in goede banen, samen met collega’s, externe specialisten en initiatiefnemers. Daarnaast geef je inhoudelijke input voor de afhandeling van bezwaren en beroepen. Je hebt een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne en je zorgt voor afstemming met de portefeuillehouder over bestuurlijk gevoelige aanvragen.

Daar waar je kansen ziet doe je voorstellen om processen te verbeteren. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s, te bouwen aan het team en je vakinhoudelijke kennis te ontwikkelen. Als spin in het web ben je vanzelfsprekend oplossingsgericht, doortastend en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Het is een veelzijdige functie, waarbij het belangrijk is dat je overzicht behoud en prioriteiten kan stellen.

 

Aan de slag bij…

Gemeente Bladel is een gemeente met veel jonge, bevlogen professionals. Team VTH is een nieuw team dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering. Er zijn korte lijnen en je krijgt alle ruimte om te bouwen aan de gemeentelijke dienstverlening en je eigen ontwikkeling.

 

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

—       Je hebt minimaal een opleiding op MBO+ niveau, bij voorkeur op juridisch gebied en ervaring met bovenstaande werkzaamheden

—       Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling

—       Je bent doortastend, ook bij moeilijke situaties of tegenstrijdige belangen

—       Je kunt buiten de kaders en je eigen vakgebied denken en daar de juiste mensen bij betrekken

—       Je bent een teamplayer en beschikt over goede schriftelijke- en mondelinge communicatieve vaardigheden

—       Je bent flexibel, stressbestendig en bereid om de handen uit de mouwen te steken

—       Je beschikt over voldoende digitale vaardigheden, ervaring met Power Browser is een pré;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten