Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker APV & bijzondere wetten (zzp)

Geplaatst 14 dec. 2022
Project ID: YIS 9125478
Plaats
Gorinchem, Zuid-Holland
Uren
16 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 2 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 20 dec. 2022 13:00
  • Zsm starten. Mag volgende week al, maar in januari is ook mogelijk. De opdracht is voor 2 maanden met mogelijkheid tot verlenging

  • 12 - 24 uur per week. Werkdagen in overleg.

  • Combinatie van thuis en op kantoor werken (50/50).

  • Ervaring met het verlenen van vergunningen is een harde eis.

  • Schaal 9.



Op het gebied van APV en bijzondere wetten is er in Gorinchem veel te doen! De allermooiste vestingstad van Nederland beschikt over een levendige horecabranche met een regionale functie. Na moeilijke tijden van corona is de branche (weer) volop in beweging. 


Om de collega’s in het team te ondersteunen zoeken wij een (tijdelijk) medewerker APV & bijzondere wetten die:


• Fungeert als aanspreekpunt voor de APV en bijzondere wetten voor inwoners, instellingen, bedrijven collega’s en andere overheidsorganisaties;

• Aanvragen voor vergunningen tijdig, secuur en correct verleent;

• Bestuurlijke adviezen voorbereidt;

• Het team binnen de organisatie en de gemeente buiten de organisatie vertegenwoordigt;

• Deelneemt aan zittingen bij de bezwaarschriftencommissie in voorkomende gevallen;


Je weet waar je het over hebt en dat straal je ook uit. Je gaat uit van wat er wel en niet kan: je bekijkt de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de wettelijke kaders.


De medewerker

Wij werken met onze medewerkers aan een positieve, proactieve en professionele organisatie. Met de kernwaarden ‘vertrouwen’ en ‘verantwoordelijkheid’ bouwen wij aan een werkomgeving waarin we de verantwoordelijkheid voelen en nemen, waarin vakoverstijgende samenwerking vanzelfsprekend is en waarin er vertrouwen is. Denken in kansen en het goede doen waarbij fouten maken mag. Daarvoor zijn de kernvaardigheden ‘klantgerichtheid’, ‘dialoog voeren’ en ‘feedback geven’ van belang.


Het team

Jij komt te werken binnen het team Veiligheid en Toezicht. Dit team bestaat uit collega’s van Openbare Orde, Vergunningen APV/Bijzondere Wetten/DHW, Boa’s en Camera Uitlees Ruimte. Een mooi divers team met ambitie en mooie opgaves voor de gemeente Gorinchem.


De functie-eisen:

·       Een HBO- opleiding rechten, bestuurskunde, integrale veiligheidskunde of een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

·       Gerichte werkervaring (geen starters/junioren!) met het beleidsterrein APV en bijzondere wetten, met name op het gebied van de Alcoholwet.

·       Werkervaring met de toepassing van de wet Bibob is een pré.

·       Organisatietalent en communicatief vaardig.

·       Doorzettingsvermogen en stressbestendig.

·       Betrokken en een gezonde dosis humor.



Wat bieden wij?

Een inhoudelijk interessante en uitdagende opdracht waarbij je binnen een hecht team in samenwerking met collega’s (ook) zelfstandig opereert.

Een opdracht(overeenkomst) voor de duur van 2 maanden, met de mogelijkheid van verlenging.. Het is dus belangrijk dat je op korte termijn beschikbaar bent voor de gevraagde uren.