Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance managementondersteuner (20 upw)

Geplaatst 27 okt. 2021
Project ID: YIS 9103395
Plaats
Den Bosch
Uren
20 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 1 nov. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 2-11 12:00

20 uur per week, kan soms wat meer zijn in overleg, wel 5 dagen per week

Schaal 7 start zsm tot eind 2021 ivm uitval zieke collega

 

ivm uitval van een vaste collega in het team van 4 managementondersteuners verzoeken wij om tijdelijke ondersteuning. Taken: agendabeheer, klaarzetten agenda's en actielijsten in Teams, diverse vragen van managers oppakken, teamtaken oppakken zoals ondersteuning bij organisatie van evenementen. Je werkt voor een vaste groep van managers. Soms kan notuleren erbij horen.

 

Enige relevante ervaring dringend gewenst. 

Handig met kantoorautomatisering is een must.

Het gaat om ondersteuning voor 5 dagen van 4 uur per dag. Ochtend of middag flexibel. 20 uur per week dus. Eventuele ophoging van uren kan soms voorkomen.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten