Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance managementassistent ROB (zzp)

Geplaatst 25 feb. 2022
Project ID: YIS 9110093
Plaats
Hellevoetsluis
Uren
24 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 11 apr. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 05-04 10:00 uur

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: einde jaar

Aantal uur per week: 24-32

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Nee, alhoewel de woensdag fijn zou zijn

Mogelijkheid tot (volledig) thuiswerken? Nee, ga uit van een hybride verdeling van 50/50

Standplaats: Hellevoetsluis

Schaal: 8

 

Een trainee die zijn meters wil maken binnen het Ruimtelijke Ordening en Beleid vakgebied is welkom! Bij voorkeur heeft iemand wel al wat ervaring met plannen en zaken regelen. Idealiter met gemeentelijke ervaring.

 

De afdeling ROB van de gemeente Hellevoetsluis zoekt een talentvolle Tijdelijke afdelings- /projectassistent.

 

Dit doe je

Als afdelingsassistent ben je een onmisbare ondersteunende kracht achter het afdelingshoofd en de afdeling. Je biedt secretariële ondersteuning en de correspondentie van de afdeling wordt door jou verzorgd, uitgewerkt en afgehandeld. Ook onderhoud jij de in- en externe contacten van de afdeling op een plezierige manier. Je legt afspraken vast en beheert de agenda van het afdelingshoofd en je denkt hierin mee en vooruit. Ook bespreek je signalen en openstaande actiepunten. Je verzorgt en organiseert bijeenkomsten en je doet de verslaglegging van diverse overleggen.

 

Jij neemt mee:

  • Jij hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed vooruitdenken en plannen. Je bent zelfstandig en je kunt kritisch meedenken met je afdeling. Daarmee bewaak je ook de kwaliteit van de producten die het afdelingshoofd en de afdeling moeten leveren.
  • Je bent klantgericht en kunt je zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukken. Je kunt uitstekend plannen en organiseren, je stelt goede prioriteiten en brengt de nodige structuur aan. Daarbij ben je stressbestendig en blijf je altijd het overzicht houden. In deze veelzijdige en verantwoordelijke job toon jij veel initiatief. 
  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van voortgangsbewaking en administratieve organisatie. Je kunt goed omgaan met geautomatiseerde administratie- en beheersystemen.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten