Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance management-/bestuurssecretaresse (zzp)

Geplaatst 14 sep. 2022
Project ID: YIS 9120827
Plaats
Heeze, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 26 sep. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 sep. 2022 12:00

Start: zsm

Eind: 31/12/2022

Uren: 32-36

 

Wij zijn namens de Samenwerking A2 gemeenten op zoek naar een Management-/Bestuurssecretaresse die 36 uur per week beschikbaar is. Ben jij communicatief vaardig en heb jij een dienstverlenende houding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als managementsecretaresse ziet jouw dag er dynamisch uit. Je werkt voor een team van managers/directie binnen gemeente Valkenswaard die allemaal drukke agenda’s hebben. Jij helpt hen door hen te ontzorgen en door proactief te handelen. Je beheert hun agenda’s en hebt met regelmaat agendaoverleg met de managers om zo altijd de juiste prioriteiten te kunnen stellen. 

Maar jij kunt veel meer dan dat. Je bent organisatorisch en logistiek sterk. Je ziet knelpunten direct en komt proactief met verbetervoorstellen. Je kunt je verplaatsen in de managers en begrijpt hoe het plannen van afspraken voor hen het best werkt, rekening houdend met ieders wensen. Jij weet je onmisbaar te maken door de managers altijd voor te zijn als het om een goede logistieke planning gaat.

 

Wie zoeken we?

• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het vak, waarbij je op diverse werkplekken hebt gewerkt;

• Politiek/bestuurlijke sensitiviteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

• Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

• Ervaring met provinciale of gemeentelijke organisaties, of een andere regionale overheid, is een eis.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten