Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Management Assistent (ZZP)

Geplaatst 9 dec. 2021
Project ID: YIS 9106036
Plaats
Cuijk
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 jan. 2022
Einde: 31 mei 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 14-12 12:00

Startdatum: 01-01-2022

Einddatum: 31-05-2022

Uren per week: 32

Functieschaal: 7

 

De Omgevingsdienst Brabant Noord is een overheidsorganisatie volop in beweging en groeiend. Wij dragen bij aan een gezonde en veilige leefomgeving en daar zijn we trots op. Samen met je collega's van het team Staf vorm je een dynamisch en gezellig team gericht op verdere door ontwikkeling die bijdraagt aan de brede maatschappelijke context ODBN. Wat ga je bij ons doen? Als managementassistent ga je met een positieve en proactieve houding onze managers ondersteunen van twee verschillende teams. Het team Provincie heeft 4 managers en werkt voor heel Brabant aan de vergunningverlening en toezicht en handhaving voor de Wet natuurbescherming. De teammanager van Handhaving heeft BOA's in haar team. In overleg met deze 5 managers voer je je werkzaamheden uit. Je ondersteunt hen in de brede zin van het woord.

 

De nadruk van jouw werk ligt op taken als: 

• Agendabeheer en mailbox beheer van het management; 

• Signaleren, tijdig terugkoppelen en informeren van alle betrokken interne - en externe partijen; 

• Administratief voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten voor management 

• Je organiseert overleggen die je ook af en toe notuleert. Vervolgens beheer jij proactief de actielijsten en de archivering. Wat hebben we jou te bieden? Naast veel flexibiliteit, samenwerking met gedreven collega's, lekkere koffie en humor is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling binnen de ODBN

 

Functie vereisten:

Je hebt een positieve en proactieve werkhouding en denken in kansen is voor jou een basishouding. Van nature ben je aantoonbaar klantgerichtheid en dienstverlenend. Dat maakt dat je de juiste dialoog voert, goed doorvraagt om in één keer tot de goede actie te komen, nieuwsgierig bent en je je kunt verplaatsen in de ander. Snel schakelen en uitstekend kunnen plannen zijn voor jou geen uitdaging meer. Jij ziet het werk liggen en je hebt al een voorstel gedaan of de taken al uitgevoerd voordat ze worden gevraagd. Je durft feedback te geven en te ontvangen. En je bent daadkrachtig, ontwikkelingsgericht doortastend, flexibel, administratief sterk, tactvol en zeer betrouwbaar. 

 

• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het vak, waarbij je op diverse werkplekken hebt gewerkt; 

• Politiek/bestuurlijke sensitiviteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 

• Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; 

• Ervaring met provinciale of gemeentelijke organisaties, of een andere regionale overheid, is een eis.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten