Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance maatschappelijk werker projectteam Triage (zzp)

Geplaatst 4 apr. 2024
Project ID: YIS 9154528
Plaats
Dordrecht
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 4 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 apr. 2024 12:00

Vacature: Maatschappelijk Werker Projectteam Triage (men zoekt 2 kandidaten)

Duur: Per mei starten voor een periode van 4 maanden

Aantal uren: maximaal 36 uur

Deadline: 11 april 12:00 uur

Schaal: 10 Gemeente CAO

Contractvorm: Detachering - ZZP uitgesloten

Richttarief: € 68,-(all-in tarief inclusief reiskosten, excl BTW)

Werklocatie: Op locatie

Reden: overbrugging zomer


Veilig Thuis ZHZ is per mei op zoek naar twee SKJ-geregistreerde maatschappelijk werkers die voor een periode van 4 maanden willen werken bij het Projectteam Triage. Dit team bestaat uit 2 ervaren Veilig Thuis medewerkers voor de begeleiding en 4 directe collega's om het werk mee uit te voeren. Je zet je in op de openstaande dossiers en zorgt er met je collega's voor dat de zaken kundig en tijdig worden afgerond door een directe overdracht van meldingen te verzorgen.

Veilig Thuis ZHZ zet zich in om kinderen en volwassenen in afhankelijkheidsrelaties te beschermen bij situaties waar de veiligheid op het spel staat, omdat iedereen recht heeft op een ‘veilig thuis’. Veiligheid is een voorwaarde opdat alle mensen van - 9 maanden tot 100+ jaar onbelemmerd kunnen functioneren en zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. Veilig Thuis ZHZ is met ingang van 1 januari 2018 ondergebracht binnen de Dienst Gezondheid & Jeugd. De Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ voert namens 10 gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid de wettelijke taken uit op het gebied van publieke gezondheid, maatschappelijke zorg/OGGZ, jeugdgezondheidszorg en leerplicht/voortijdig schoolverlaten. Je komt te werken in het cluster Veilig Thuis.

Jij als Veilig Thuis medewerker Triage behandelt verschillende zaken, waarin het vermoeden is dat er sprake is van huiselijk geweld, kinder- of ouderenmishandeling in afhankelijkheidsrelaties. Dit wordt zorgvuldig binnen een multidisciplinaire setting gedaan.

Je zult binnen je werk als Veilig Thuis medewerker veel telefonisch, schriftelijk en waar nodig persoonlijk contact hebben met de betrokkenen en instanties. Vervolgens wordt er een advies uitgebracht inzake de hulpverlening en draag je meldingen over aan direct betrokken of een hulpverleningsorganisatie.

Je bent verantwoordelijk voor 08 tot 15 dossiers per week tot een goede afronding te brengen. Je hebt een ondersteunende, adviserende en coachende rol met betrekking tot de aanpak van verschillende aspecten van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Je richt je daarbij op collega's, externe beroepskrachten en particulieren.


Functie-eisen

· hebt een relevante afgeronde HBO of WO opleiding;

· Ervaring in de aanpak van ouderenmishandeling, huiselijk geweld en/of kindermishandeling:

· Je hebt gedegen kennis op diverse terreinen zoals jeugdzorg, volwassenzorg, psychiatrie en verslaving;

· Je hebt kennis van de systeemtheoretische benadering en Signs of Safety;

· Je hebt enige ervaring met contact onderhouden met alle betrokken stakeholders;

· Je hebt enige ervaring opgedaan binnen het speelveld.

· Je bent in staat bondig, concreet en goed onderbouwd te rapporteren en adviseren;

· Registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is een vereiste.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten